Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyrzuca do pulpitu
Autor Wiadomość
_MIKI_ Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 54
Dołączył: 15/01/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 33
Podziękowano mu 25 raz(y)
Post: #1
Wyrzuca do pulpitu
Hej,

Od momentu aktualizacji, po kliknięciu klawisza R, lub, M, wyrzuca mnie do pulpitu. Czasami, wyrzuca, również po dojechaniu do bazy.
Log:
https://pastebin.com/ditxzhme
Mody:
Image

Zzz no Pink to mod na wykłądzinę w Volvo.
Dziękuję z góry za pomoc.

Pierwszy Truck: Windows 10 (64 Bit), SSD - 1 TB, HDD - 1 TB i7-7700HQ 3.80 GHz, 8 GB RAM, NVIDIA GTX 1050 4GB, Creative Sound Blaster Go! Pro.
Drugi Truck: Windows 10 (64 Bit), SSD - 1 TB, HDD - 1 TB, Core-i3 8100, 8 GB RAM, Nvidia GTX 970 4 GB, Creative Sound Blaster Go! Pro.
Trzeci Truck: Windows 10 (64 Bit), HDD - 2 TB, C2D 8400 - 3.00 GHz, 4 GB RAM, Gigabyte GTX 750 2GB OC, Creative Sound Blaster X-FI Xtreme.
17/06/2019 08:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #2
RE: Wyrzuca do pulpitu
Masz starą wersje AI od Jazzycata.
17/06/2019 08:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
_MIKI_ Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 54
Dołączył: 15/01/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 33
Podziękowano mu 25 raz(y)
Post: #3
RE: Wyrzuca do pulpitu
Po jej usunięciu dalej to samo. :/

Pierwszy Truck: Windows 10 (64 Bit), SSD - 1 TB, HDD - 1 TB i7-7700HQ 3.80 GHz, 8 GB RAM, NVIDIA GTX 1050 4GB, Creative Sound Blaster Go! Pro.
Drugi Truck: Windows 10 (64 Bit), SSD - 1 TB, HDD - 1 TB, Core-i3 8100, 8 GB RAM, Nvidia GTX 970 4 GB, Creative Sound Blaster Go! Pro.
Trzeci Truck: Windows 10 (64 Bit), HDD - 2 TB, C2D 8400 - 3.00 GHz, 4 GB RAM, Gigabyte GTX 750 2GB OC, Creative Sound Blaster X-FI Xtreme.
17/06/2019 09:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #4
RE: Wyrzuca do pulpitu
Zaktualizowałeś/usunąłeś bus traffic by Jazzycat? Zauważyłemz że też stary.
17/06/2019 09:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
_MIKI_ Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 54
Dołączył: 15/01/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 33
Podziękowano mu 25 raz(y)
Post: #5
RE: Wyrzuca do pulpitu
Tak zaktualizowałem oba do najnowszej wersji.

Pierwszy Truck: Windows 10 (64 Bit), SSD - 1 TB, HDD - 1 TB i7-7700HQ 3.80 GHz, 8 GB RAM, NVIDIA GTX 1050 4GB, Creative Sound Blaster Go! Pro.
Drugi Truck: Windows 10 (64 Bit), SSD - 1 TB, HDD - 1 TB, Core-i3 8100, 8 GB RAM, Nvidia GTX 970 4 GB, Creative Sound Blaster Go! Pro.
Trzeci Truck: Windows 10 (64 Bit), HDD - 2 TB, C2D 8400 - 3.00 GHz, 4 GB RAM, Gigabyte GTX 750 2GB OC, Creative Sound Blaster X-FI Xtreme.
17/06/2019 09:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #6
RE: Wyrzuca do pulpitu
Company anim gates chyba nie dziala z 1.35
17/06/2019 09:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
_MIKI_ Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 54
Dołączył: 15/01/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 33
Podziękowano mu 25 raz(y)
Post: #7
RE: Wyrzuca do pulpitu
Dziwne okazuje się, że problem powodowany jest przez aktywną synchronizacje pionowa, dopiero jak wybiorę synchronizację pionową w trybie oszczędzania energii, to problem ustępuje. Ktoś ma jakieś pomysły? Mowa jest o pierwszej konfiguracji w sygnaturze.
Aktualizacja: Zaktualizowałem sterownik do karty graficznej, dodatkowo znalazłem, w Internecie na anglojęzycznych forach, że problem może być powodowany, jeśli mamy przy jednocześnie aktywnej synchronizacji pionowej, również odświeżanie wybrane na poziomie 60Hz, zamiast ustawionego domyślnego dla ekranu.

Pierwszy Truck: Windows 10 (64 Bit), SSD - 1 TB, HDD - 1 TB i7-7700HQ 3.80 GHz, 8 GB RAM, NVIDIA GTX 1050 4GB, Creative Sound Blaster Go! Pro.
Drugi Truck: Windows 10 (64 Bit), SSD - 1 TB, HDD - 1 TB, Core-i3 8100, 8 GB RAM, Nvidia GTX 970 4 GB, Creative Sound Blaster Go! Pro.
Trzeci Truck: Windows 10 (64 Bit), HDD - 2 TB, C2D 8400 - 3.00 GHz, 4 GB RAM, Gigabyte GTX 750 2GB OC, Creative Sound Blaster X-FI Xtreme.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23/06/2019 09:20 PM przez _MIKI_.)
23/06/2019 09:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ETS 2 wyrzuca do pulpitu po ok. 10 minutach gry TediPL 0 265 16/12/2020 12:43 AM
Ostatni post: TediPL
  Po powrocie z 1.38 na 1.37 wyrzuca do pulpitu Zielony 4 577 30/07/2020 09:38 AM
Ostatni post: Zielony
  Stale wyrzuca do pulpitu... Reactor 6 879 16/04/2020 01:56 PM
Ostatni post: Reactor
  Na granicy Państw z DLC Road to the black Sea, wyrzuca do pulpitu. _MIKI_ 2 783 02/02/2020 02:36 PM
Ostatni post: _MIKI_
  Wyrzuca grę do pulpitu... Qba94 0 529 14/01/2020 12:06 AM
Ostatni post: Qba94

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa