Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KRONE SDP
Autor Wiadomość
łukasz123 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 111
Dołączył: 30/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 95
Podziękowano mu 112 raz(y)
Post: #1
KRONE SDP
Witam wydaje wam Kronke którą przerobiłem na wersję 1.32 w górę.
Naczepka nie ma kabli itp bo to był szybki konwert z samą zamiana defów...

Jak pomogłem miło by było jakbyś podziękowałTongueBig Grin
21/06/2019 06:36 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Bartekwtrasie , Magik78
Magik78 Offline
Trucker Magik :E
****
Trucker

Skąd: EKU/WPR
Liczba postów: 464
Dołączył: 21/03/2019
Reputacja: 8
Podziękował: 503
Podziękowano mu 451 raz(y)
Post: #2
RE: KRONE SDP
Fajnie że chciało ci się to robić. Szacun. Cool

21/06/2019 08:32 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: łukasz123
łukasz123 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 111
Dołączył: 30/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 95
Podziękowano mu 112 raz(y)
Post: #3
RE: KRONE SDP
(21/06/2019 08:32 AM)Magik78 napisał(a):  Fajnie że chciało ci się to robić. Szacun. Cool

Z tą naczepka akurat łatwo było bo pliki pozamieniac i smiga ale dzięki

Jak pomogłem miło by było jakbyś podziękowałTongueBig Grin
21/06/2019 08:59 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Prezes71 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 06/05/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: KRONE SDP
działa na 1.35?
30/06/2019 12:34 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PIVKO Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 67
Dołączył: 26/02/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 10
Podziękowano mu 46 raz(y)
Post: #5
RE: KRONE SDP
(30/06/2019 12:34 PM)Prezes71 napisał(a):  działa na 1.35?

Pobierz i sprawdź
30/06/2019 12:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dersal Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 13/12/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #6
RE: KRONE SDP
Działa na 1.35, ale jak w pierwszym poście nie ma kabli itp.
30/06/2019 07:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [ETS2] KRONE SDP FIXED FLARES Hardcor123 7 6,575 18/04/2019 11:31 PM
Ostatni post: Magik78
  Krone SDP 27 trailer piotruss96 0 918 29/06/2014 07:33 AM
Ostatni post: piotruss96

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości