Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Euro Truck Simulator2 wer- 1.32 . Wywala do Pulpitu .
Autor Wiadomość
Marcin8809 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 23/05/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Euro Truck Simulator2 wer- 1.32 . Wywala do Pulpitu .
Witam serdecznie , jestem nowym użytkownikiem na forum . Jednak , swa przygodę z ETS2 prowadzę od kilku lat .
Jednak .. pierwszy raz spotykam się z problemem GRY który , jest dla mnie , ciężkim orzechem do zgryzienia ,
wiec do sedna sprawy ...

Odpalam sobie ETS 2 , Wsio ładnie sie ładuje .. menu główne , wybieramy ładunek, znowu ładowanie .. wczytywanie I wio ! w trasę ! :-) . ,, ZAZNACZAM" Gra chodzi bardzo płynnie ! jednak że , po przejechaniu kilkudziesięciu A nawet nastu km , czasu gy ok 5-10 min . GRĘ WYWALA DO PULPITU Z KOMUNIKATEM- ,,PROGRAM STEAM PRZESTAŁ DZIAŁAĆ"

Stosowałem różne metody takie jak , Obniżanie ostawień graficznych , detalicznych .
W tym zmianę synchronizacji pionowej , Oraz odświeżania pulpitu na, domyślny .

Z każdymi tymi ustawieniami , Gra odpala -- idzie płynnie bez jakich kol wiek zacieć , Ale po nastu minutach wywala .

Dla pewności ? Próbowałem na innej wersji ETS2 1.35 . Problem ten sam .

Informacja o modach ? Gram na czystej wersji 1.32. ,, bez modów"

BARDZO PROSZĘ O POMOC !! STOSOWNE RADY . BO SKORO SAMA GRA CHODZI PŁYNNIE , OZNACZA TO ŻE PROBLEM JEST PO STRONIE GRY , ALBO ? USTAWIEŃ.

Poniżej wstawiam LOG GRY -
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30/06/2019 02:40 PM przez Marcin8809.)
30/06/2019 02:17 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 1,265
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 24
Podziękował: 671
Podziękowano mu 1255 raz(y)
Post: #2
RE: Euro Truck Simulator2 wer- 1.34 . Wywala do Pulpitu .
(30/06/2019 02:17 PM)Marcin8809 napisał(a):  
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Jaka wersja 1.34? Log pokazuje wersję 1.32.

Na moje oko to masz pirata.

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
30/06/2019 02:34 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 890
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 55
Podziękował: 1641
Podziękowano mu 762 raz(y)
Post: #3
RE: Euro Truck Simulator2 wer- 1.34 . Wywala do Pulpitu .
(30/06/2019 02:17 PM)Marcin8809 napisał(a):  Witam serdecznie , jestem nowym użytkownikiem na forum . Jednak , swa przygodę z ETS2 prowadzę od kilku lat .
Jednak .. pierwszy raz spotykam się z problemem GRY który , jest dla mnie , ciężkim orzechem do zgryzienia ,
wiec do sedna sprawy ...

Odpalam sobie ETS 2 , Wsio ładnie sie ładuje .. menu główne , wybieramy ładunek, znowu ładowanie .. wczytywanie I wio ! w trasę ! :-) . ,, ZAZNACZAM" Gra chodzi bardzo płynnie ! jednak że , po przejechaniu kilkudziesięciu A nawet nastu km , czasu gy ok 5-10 min . GRĘ WYWALA DO PULPITU Z KOMUNIKATEM- ,,PROGRAM STEAM PRZESTAŁ DZIAŁAĆ"

Stosowałem różne metody takie jak , Obniżanie ostawień graficznych , detalicznych .
W tym zmianę synchronizacji pionowej , Oraz odświeżania pulpitu na, domyślny .

Z każdymi tymi ustawieniami , Gra odpala -- idzie płynnie bez jakich kol wiek zacieć , Ale po nastu minutach wywala .

Dla pewności ? Próbowałem na innej wersji ETS2 1.35 . Problem ten sam .

Informacja o modach ? Gram na czystej wersji 1.34. ,, bez modów"

BARDZO PROSZĘ O POMOC !! STOSOWNE RADY . BO SKORO SAMA GRA CHODZI PŁYNNIE , OZNACZA TO ŻE PROBLEM JEST PO STRONIE GRY , ALBO ? USTAWIEŃ.

Poniżej wstawiam LOG GRY -
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Kup oryginał a pozbędziesz się kłopotu.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
30/06/2019 02:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Marcin8809 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 23/05/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Euro Truck Simulator2 wer- 1.32 . Wywala do Pulpitu .
(30/06/2019 02:34 PM)Bozo napisał(a):  
(30/06/2019 02:17 PM)Marcin8809 napisał(a):  
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Jaka wersja 1.34? Log pokazuje wersję 1.32.

Na moje oko to masz pirata.

Nie Pirat !! pełna wersja gry
30/06/2019 02:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 1,265
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 24
Podziękował: 671
Podziękowano mu 1255 raz(y)
Post: #5
RE: Euro Truck Simulator2 wer- 1.32 . Wywala do Pulpitu .
Marcin8809 - Czy Ty wiesz co piszesz? Podziękowałeś forumowiczowi "Adam.J" za to, że napisał Ci żebyś kupił wersję oryginalną, a na mojego posta, że masz pirata reagujesz oburzeniem...

Szybko zmieniłeś nazwę tematu na wersję 1.32 jak Ci pokazałem w logu co i jak. Temat zamykam.

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30/06/2019 02:58 PM przez Bozo.)
30/06/2019 02:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Marcin8809 , Kurdianeł , Adam.J
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wywala grę do pulpitu. Benbenedek 5 538 16/06/2018 05:51 PM
Ostatni post: Darson
  Co chwilę wywala do pulpitu! WiTo 4 404 07/06/2018 03:29 PM
Ostatni post: jojek03

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości