Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zlecenia z ets'a nie zaliczają się w trucksbooku
Autor Wiadomość
Helmuuteq76 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Aleksandrów Łódzki
Liczba postów: 69
Dołączył: 18/06/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 82
Podziękowano mu 32 raz(y)
Post: #1
Zlecenia z ets'a nie zaliczają się w trucksbooku
Siema, mam problem. Otóż zlecenia z ETS nie zaliczają mi się na trucksbooku (chodzi mi o to, że w aplikacji ''trucksbook'' w zakładce ''Dziennik gracza'' nie ma zleceń te które zrobiłem).
Oczywiście uruchamiam grę przez trucksbook, a mimo to zleceń nie ma (Przez to, że nie pojawiają się zlecenia w aplikacji to również do firmy nie zaliczają się). Zaznaczę, że w taki sam sposób uruchamiam ATS i w taki sam sposób robię wszystko inne, a w ATS zlecenia są, a w ETS nie.
Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem to byłbym wdzięczny.

W razie gdyby ktoś nie zrozumiał wciąż o co mi chodzi to przychodzę ze screenem - tak to wszystko powinno wyglądać po każdym zleceniu i w ATS mi wszystko śmiga, a w ETS nic nie ma.

Image

Steam: https://steamcommunity.com/id/voxaik/
WOTR: https://worldoftrucks.com/en/online_prof...id=1484052
10/07/2019 02:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
matadrox Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 108
Dołączył: 16/11/2011
Reputacja: 5
Podziękował: 31
Podziękowano mu 10 raz(y)
Post: #2
RE: Zlecenia z ets'a nie zaliczają się w trucksbooku
Źle przeczytałem wszystko Big Grin plugin poprawnie zainstalowany dla ets? Po wykonaniu zlecenia, jak wyłączysz grę, to też nic nie ma?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10/07/2019 02:47 PM przez matadrox.)
10/07/2019 02:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Helmuuteq76 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Aleksandrów Łódzki
Liczba postów: 69
Dołączył: 18/06/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 82
Podziękowano mu 32 raz(y)
Post: #3
RE: Zlecenia z ets'a nie zaliczają się w trucksbooku
(10/07/2019 02:44 PM)melis napisał(a):  Źle przeczytałem wszystko Big Grin plugin poprawnie zainstalowany dla ets? Po wykonaniu zlecenia, jak wyłączysz grę, to też nic nie ma?

Poprawnie, bo kiedyś w taki sam sposób instalowałem i było wszystko ok, ostatnio powróciłem do grania po kilku miesiącach przerwy, więc pobrałem tylko aktualizację i się popsuło Sad
I jak wyłączam grę to też nic nie ma.

Steam: https://steamcommunity.com/id/voxaik/
WOTR: https://worldoftrucks.com/en/online_prof...id=1484052
10/07/2019 02:52 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Orzeszek777 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 06/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #4
RE: Zlecenia z ets'a nie zaliczają się w trucksbooku
A nie jest przekroczona prędkość, TB zalicza trasy do ETS 2 do 100 km/h.
10/07/2019 04:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kacperovski Offline
Na odcięciu całe życie :p
****
Trucker

Skąd: Poland
Liczba postów: 142
Dołączył: 04/05/2014
Reputacja: 7
Podziękował: 207
Podziękowano mu 170 raz(y)
Post: #5
RE: Zlecenia z ets'a nie zaliczają się w trucksbooku
Zobacz w ustawieniach profilu w grze czy nie masz włączonego zapisywania w chmurze, jeśli masz zaznaczone to je odhacz.

Image
10/07/2019 04:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Helmuuteq76
Helmuuteq76 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Aleksandrów Łódzki
Liczba postów: 69
Dołączył: 18/06/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 82
Podziękowano mu 32 raz(y)
Post: #6
RE: Zlecenia z ets'a nie zaliczają się w trucksbooku
(10/07/2019 04:14 PM)Kacperovski napisał(a):  Zobacz w ustawieniach profilu w grze czy nie masz włączonego zapisywania w chmurze, jeśli masz zaznaczone to je odhacz.

No właśnie mam... Tylko nie wiedziałem, że to się koliduje :O Zaraz sprawdzę i dam znać. Tylko, że w ATS też mam zapisywanie w chmurze, a działa.

(10/07/2019 04:02 PM)Orzeszek777 napisał(a):  A nie jest przekroczona prędkość, TB zalicza trasy do ETS 2 do 100 km/h.

W przeszłości wiele razy jechałem powyżej 100 km/h i normalnie zaliczane były trasy, chyba, że się coś zmieniło.

Steam: https://steamcommunity.com/id/voxaik/
WOTR: https://worldoftrucks.com/en/online_prof...id=1484052
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10/07/2019 05:09 PM przez Helmuuteq76.)
10/07/2019 05:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
matadrox Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 108
Dołączył: 16/11/2011
Reputacja: 5
Podziękował: 31
Podziękowano mu 10 raz(y)
Post: #7
RE: Zlecenia z ets'a nie zaliczają się w trucksbooku
Też używam zapisu w chmurze i wszystko działa. A aktualizacji pluginu nie ma? Bo z tego co kojarzę, jakiś czas temu pobierałem aktualizację.
10/07/2019 06:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Helmuuteq76 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Aleksandrów Łódzki
Liczba postów: 69
Dołączył: 18/06/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 82
Podziękowano mu 32 raz(y)
Post: #8
RE: Zlecenia z ets'a nie zaliczają się w trucksbooku
(10/07/2019 06:00 PM)melis napisał(a):  Też używam zapisu w chmurze i wszystko działa. A aktualizacji pluginu nie ma? Bo z tego co kojarzę, jakiś czas temu pobierałem aktualizację.

Ja też pobierałem, nawet jak wejdę w ustawienia to wszelkie pluginy itd. mam takie same w ATS i ETS więc no coś nie tak jeśli tylko w jednym z nich wszystko dobrze działa.

EDIT: Okej. Przejechałem jedną trasę po wyłączeniu zapisu w chmurze i ku zaskoczeniu muszę przyznać że zaczęło DZIAŁAĆ i nie mam pojęcia dlaczego w ATS wszystko działa z zapisem w chmurze, gdy w ETS trzeba go wyłączyć. Nie wiem jak to działa, ale mogę przyznać, że problem został zażegnany.

Steam: https://steamcommunity.com/id/voxaik/
WOTR: https://worldoftrucks.com/en/online_prof...id=1484052
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10/07/2019 06:44 PM przez Helmuuteq76.)
10/07/2019 06:11 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ETS 2 1.35 nie uruchamia się kamil90 8 91 Wczoraj 11:04 AM
Ostatni post: filipiaaczeq
  ETS 2 po minimalizacji nie uruchamia się DJMichalos 5 137 07/10/2019 06:31 PM
Ostatni post: DJMichalos
  ETS2 nie uruchamia się w ogóle Hydro21 2 140 19/07/2019 12:30 PM
Ostatni post: Magik78
  Uruchomienie gry spod linux - Steam pobrał program, ale nie uruchamia się matadrox 2 147 30/06/2019 11:31 AM
Ostatni post: matadrox
  gra nie ładuje sie rafal5212 6 366 03/04/2019 05:35 PM
Ostatni post: rafal5212

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości