Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Różne radiowozy policyjne w całej grze.
Autor Wiadomość
Trueno Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 12/07/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Różne radiowozy policyjne w całej grze.
Witam.
Podczas rozgrywki na drogach widuje rozne radiowozy. Np. bedac w danym kraju nie jezdzi krajowa policja tylko ma to miejsce roznie, ale normalnie, jakos bez sensu widac za kazdym razem inny radiowoz - polski, potem francuski, niemiecki itd. Za kazdym razem mija mnie inna policja, za kazdym razem jest to radiowoz z innego kraju.

Gram w oryginalna wersje ze Steam.
Gre mam zaktualizowana + od niedawna gram na dodatku Realisme, bo wpadlem na niego przypadkiem i calkiem pasuja mi te warunki rozgrywki (calkiem mozliwe, ze to on cos miesza, bo przed nim wszystko bylo OK.

Z gory dzieki za wszelka pomoc, bo tak po prostu po dluzszym czasie sie grac nie da Wink

Pozdrawiam.
12/07/2019 03:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 1,413
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 29
Podziękował: 806
Podziękowano mu 1583 raz(y)
Post: #2
RE: Różne radiowozy policyjne w całej grze.
Realism V9 - sporo potrafi namieszać w plikach gry. Dezaktywuj go i zobacz czy radiowozy są z kraju po którym się poruszasz Smile.

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
12/07/2019 06:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Trueno Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 12/07/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Różne radiowozy policyjne w całej grze.
Tak, po dezaktywowaniu modu Realisme V9 jakoś było OK.
Jednak parametry rozgrywki na tym modzie pasują mi na tyle, że dodaje go od nowa, po to by grać na zmodyfikowanej dzięki niemu grze, bo pasuje. Ale ta Policja w dalszym ciągu jest generowana w taki sposób jak przedstawiłem w wątku (winny jest ten dodatek) - radiowozy policyjne (reszta jest OK) są całkowitym miszmaszem, wkur*ia mnie to, bo chcę w końcu poważnie zasiąść do ETS2 (nowy PC pod ETS2, headset, multiplayer etc.).

Ma ktos pomysły jakie parametry w modzie RealismeV9 trzeba zmienić (bo da go się otworzyć w Notatniku) żeby te radiowozy nie generiwały się losowo, tylko żeby w danym kraju kursowała dedykowana Policja?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13/07/2019 05:24 PM przez Trueno.)
13/07/2019 05:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Trueno Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 12/07/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Różne radiowozy policyjne w całej grze.
I co, wie ktoś co trzeba zmienić w tym modzie?
Bo dalej mam różne radiowozy w danym kraju...
24/07/2019 10:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
filipiaaczeq Offline
SCS!
**
Użytkownik

Skąd: Rodo :C
Liczba postów: 224
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 7
Podziękował: 240
Podziękowano mu 128 raz(y)
Post: #5
RE: Różne radiowozy policyjne w całej grze.
można game.log?

Jeżeli ci pomogłem możesz odwdzięczyć mi się punktem Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.[/color]Big Grin
24/07/2019 10:22 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Trueno Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 12/07/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Różne radiowozy policyjne w całej grze.
No ale czy wie ktoś które wpisy trzeba pozmieniać/są odpowiedzialne za generowanie się policji w grze?

Jakby co, to z góry dzięki.
24/07/2019 11:07 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości