Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crash
Autor Wiadomość
AdrianFH Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 4
Dołączył: 07/08/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Crash
Witam, potrzebuje pomocy, wywala mi gre podczas ładowania

PS: jedyne co widze to nazwy miast z DLC Baltic wiec odrazu dodam, ze je posiadam Smile

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Image
18/07/2019 07:32 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Aras. Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Zamojszczyzna !
Liczba postów: 2,518
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 364
Podziękował: 330
Podziękowano mu 2658 raz(y)
Post: #2
RE: Crash
Powiedz mi, jakie mody używasz? Na starcie widzę że jest problem z wczytaniem niektórych miast. Proponowałbym odpalić na czystym profilu.

"A teraz śpij teraz śpij i zapomnij o tym
Co widziałeś co słyszałeś co przeżyłeś.
I pomyśl że to sen że to wcale nie działo się
Tak będzie lepiej śpij"

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. | Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. | Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
18/07/2019 10:07 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
AdrianFH Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 4
Dołączył: 07/08/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Crash
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Czysty profil ładuje normalnie wszystkie miasta jeśli o to Ci chodzi.

Image
18/07/2019 10:50 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kacperovski Offline
Na odcięciu całe życie :p
****
Trucker

Skąd: Poland
Liczba postów: 48
Dołączył: 04/05/2014
Reputacja: 8
Podziękował: 214
Podziękowano mu 173 raz(y)
Post: #4
RE: Crash
Masz błędy, ponieważ masz zainstalowane DLC Beyond the Baltic Sea.
https://promods.net/compat.php?&sid=1efe...fee733a5cc < Tu możesz sobie sprawdzić kompatybilność.
Niestety, żeby grać z tym zestawem modów musisz odinstalować DLC Baltic.

Image
18/07/2019 06:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa