Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scania RJL wywala do pulpitu
Autor Wiadomość
Karol3000 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Domaszków
Liczba postów: 205
Dołączył: 04/04/2016
Reputacja: 8
Podziękował: 54
Podziękowano mu 137 raz(y)
Post: #1
Scania RJL wywala do pulpitu
Cześć, ni z gruszki ni z pietruszki Scania od RJL wywala mi do pulpitu w momencie, gdy chcę że tak powiem z intra kupienia klikam ESC

GLog
https://pastebin.com/tAN1B3a2

GCrash
https://pastebin.com/N2qNv0qn

Na zamówienie wykonuję:
-Skiny na ciężarówki;
-Skiny na naczepy;
-Skiny na dodatki do kabiny;
-Fora;
-Strony internetowe.

Chcesz więcej informacji? Skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości!
19/07/2019 09:33 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Damian04 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 100
Dołączył: 04/11/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 1
Podziękowano mu 69 raz(y)
Post: #2
RE: Scania RJL wywala do pulpitu
Zaktualizuj grę i mod do najnowszej wersji

Image
20/07/2019 07:12 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Johny Trucker Offline
Majster
****
Trucker

Skąd: PODHALE/ORAWA
Liczba postów: 756
Dołączył: 23/12/2017
Reputacja: 50
Podziękował: 172
Podziękowano mu 781 raz(y)
Post: #3
RE: Scania RJL wywala do pulpitu
Moim zdaniem modyfikacja jest niekompatybilna z wersją gry Wink

"Success never sleeps, work hard in silence and that your success be the noise"
20/07/2019 07:27 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kacperovski Offline
Na odcięciu całe życie :p
****
Trucker

Skąd: Poland
Liczba postów: 134
Dołączył: 04/05/2014
Reputacja: 8
Podziękował: 214
Podziękowano mu 173 raz(y)
Post: #4
RE: Scania RJL wywala do pulpitu
W życiu nie widziałem tylu errorów w logu.
Chłopie masz tam pełno niekompatybilnych modów, przypuszczam, że masz wersję 1.35, bo ProMods 2.41.
Scania RJL jest tutaj ok, wywal paczkę naczep Bodex Racing v 1.2, bo są na 1.34, a i Next Gen v 1.5, no proszę Cię, od dawna do pobrania jest wersja v 1.7 na 1.35, znalazłem jeszcze 50k addons v 2.5 oraz drugi next gen 1.3 i real companies 1.33... i jeszcze wiele innych niekompatybilnych modów, ale szkoda czasu na szukanie, skoro Ty nie masz czasu na uporządkowanie listy modyfikacji to, dlaczego ktoś inny ma tracić czas? Bez sensu ten post, zbyt duży chaos. Moderzy nie śpią, aktualizują Swoje twory do najnowszej wersji, warto skorzystać.
Szukasz tam, gdzie nie trzeba.

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20/07/2019 09:40 AM przez Kacperovski.)
20/07/2019 09:27 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wywala do pulpitu BEJCA 2 145 01/12/2020 12:21 PM
Ostatni post: BEJCA
  Mercedes Actros - wywala do pulpitu Bozo 7 381 13/07/2020 08:55 PM
Ostatni post: Drax.
  Zawiesza i wywala do pulpitu masiun1986 5 497 13/07/2020 07:56 PM
Ostatni post: superpiotr4
  Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR zgk1 4 408 19/04/2020 01:42 PM
Ostatni post: Marmac
Information Wywala do pulpitu 1.36 TheMantaGames 5 953 05/12/2019 05:57 PM
Ostatni post: Ajgol3

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości