Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dodanie wlasnego modelu
Autor Wiadomość
BorUwa Offline
Russian Express Driver
****
Trucker

Skąd: Biała Podlaska
Liczba postów: 919
Dołączył: 18/07/2017
Reputacja: 30
Podziękował: 1170
Podziękowano mu 1165 raz(y)
Post: #1
Dodanie wlasnego modelu
Witam. Chcialbym dodac wlasny model do ME ale nadpisujac instniejacy juz. Jak zrobic to wszystko zeby mialo rece i nogi ? czy trzeba taki model zmappowac w zmodzie i robic od nowa tekstury ?
27/07/2019 03:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,129
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 71
Podziękował: 2488
Podziękowano mu 1103 raz(y)
Post: #2
RE: Dodanie wlasnego modelu
To zależy jaki to jest model i za jaki chcesz go podmienić.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/07/2019 03:19 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BorUwa Offline
Russian Express Driver
****
Trucker

Skąd: Biała Podlaska
Liczba postów: 919
Dołączył: 18/07/2017
Reputacja: 30
Podziękował: 1170
Podziękowano mu 1165 raz(y)
Post: #3
RE: Dodanie wlasnego modelu
pobralem jakiegos busa, ale chcialbym wstawic w jego miejsce pod ten sam def ciezarowke
27/07/2019 03:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,129
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 71
Podziękował: 2488
Podziękowano mu 1103 raz(y)
Post: #4
RE: Dodanie wlasnego modelu
Trzeba by było to zobaczyć od środka co tam za pliki są.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/07/2019 03:25 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michal_Z_gno Online
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 15,159
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 618
Podziękował: 32798
Podziękowano mu 14587 raz(y)
Post: #5
RE: Dodanie wlasnego modelu
Musisz zaimportować model do zmoda lub blendera, zmienić mu nazwę na taki jak ma ten na którego będziesz podmieniać i wyeksportować w to samo miejsce.

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27/07/2019 07:04 PM przez Michal_Z_gno.)
27/07/2019 06:54 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości