Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
map editor
Autor Wiadomość
PLAYER Offline
PLAYER
***
ViP

Skąd: Odludzie
Liczba postów: 1,064
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 50
Podziękował: 2266
Podziękowano mu 912 raz(y)
Post: #1
map editor
Witam.
Mam problem z map edytorem w american truck symulator. Otóż , gdy włączę map mam wszystkie funkcje . Jednak gdy chce zapisać mapę mam taki oto błąd:
failed to create output file the map is not save backups have been advanced editor . Pomoże ktoś proszę.
01/08/2019 10:30 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,107
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 64
Podziękował: 2395
Podziękowano mu 1066 raz(y)
Post: #2
RE: map editor
W folderze gdzie masz zainstalowaną grę utwórz sobie folder o nazwie base i wtedy możesz zapisywać mapki w ME Smile

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
01/08/2019 11:01 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
PLAYER
***
ViP

Skąd: Odludzie
Liczba postów: 1,064
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 50
Podziękował: 2266
Podziękowano mu 912 raz(y)
Post: #3
RE: map editor
Dzięki bo ja ten folder dałem na drugi koniec dysku xD . Reputacja+1 leci.Big Grin
01/08/2019 11:03 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
PLAYER
***
ViP

Skąd: Odludzie
Liczba postów: 1,064
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 50
Podziękował: 2266
Podziękowano mu 912 raz(y)
Post: #4
RE: map editor
Niestety .pisze o ets2 ale to samo jest w ats . nie zapisuje się.0 modów oglądałem tutorial Graka i nic. tu game .log oczywiście gra legalna https://pastebin.com/Khih0Agu
19/08/2019 07:16 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 2,144
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 54
Podziękował: 1522
Podziękowano mu 3061 raz(y)
Post: #5
RE: map editor
Uruchamiasz grę w trybie OpenGL - dlaczegoPytajnik

Cytat:-rdevice gl noworkshop

Taką sobie wpisz komendę w opcjach uruchamiania - powyższa jest zła:
"-rdevice dx11 -64bit -nointro -unlimitedlog"

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
19/08/2019 07:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: PLAYER
PLAYER Offline
PLAYER
***
ViP

Skąd: Odludzie
Liczba postów: 1,064
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 50
Podziękował: 2266
Podziękowano mu 912 raz(y)
Post: #6
RE: map editor
Dzięki Bozo jutro sprawdzę
19/08/2019 07:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości