Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z MapEditorem
Autor Wiadomość
WitoldBoczynski Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 74
Dołączył: 06/05/2019
Reputacja: 3
Podziękował: 60
Podziękowano mu 57 raz(y)
Post: #1
Problem z MapEditorem
Witam Wszystkich,

na wersji 1.34 chce sobie edytowac mape (czyste wszystko) lecz, gdy to czynie to nie ma liscie polowy miast abym mogl sie przeniesc. Po uruchominiu MapEdytora jestem w defaultowym miejscu i uzywajac F chcialbym sie przeniesc do Wroclawia, nie mniej jednak nie moge. Ani Wroclawia ani nawet Berlina nie ma na liscie miast. Sa jedynie same Niemieckie miasta, ktorych wczesniej nie bylo. Odnosze wrazenie, ze nie moge sie poruszac po Mapie tak jak kiedys. Nie ma wgl Wroclawia. Nie wiem co o tym myslec, czy ja robie blad czy cos sie w mapedytorze zmienilo.

Bede wdzieczny za pomoc.

Pozdrawiam Smile
08/08/2019 07:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Nicko Offline
Map Maker / Modeller
****
Trucker

Skąd: Skawina, Małopolskie
Liczba postów: 321
Dołączył: 03/03/2018
Reputacja: 21
Podziękował: 377
Podziękowano mu 477 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z MapEditorem
Jaką komendę wpisałeś?

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
08/08/2019 07:48 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
WitoldBoczynski Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 74
Dołączył: 06/05/2019
Reputacja: 3
Podziękował: 60
Podziękowano mu 57 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z MapEditorem
najpierw w konsoli: edit europe, a nastepnie bedac juz w map edytorze wybralem F i z listy chcialem sie przeniesc do Wrocka. Druga opcja w konsoli wpisalem goto wroclaw i tez nic.
08/08/2019 08:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Nicko Offline
Map Maker / Modeller
****
Trucker

Skąd: Skawina, Małopolskie
Liczba postów: 321
Dołączył: 03/03/2018
Reputacja: 21
Podziękował: 377
Podziękowano mu 477 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z MapEditorem
Wyślij game.log

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
08/08/2019 08:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 379 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z MapEditorem
Usuń te mody:
[RMP-HN]def.scs
[RMP-HN]map.scs
[RMP-HN]models-prefabs.scs
10/08/2019 08:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: WitoldBoczynski
Nicko Offline
Map Maker / Modeller
****
Trucker

Skąd: Skawina, Małopolskie
Liczba postów: 321
Dołączył: 03/03/2018
Reputacja: 21
Podziękował: 377
Podziękowano mu 477 raz(y)
Post: #6
RE: Problem z MapEditorem
Widzę jakiś plik ku... .scs :E A tak na serio, to Helibronn crashuje edytor Tongue

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10/08/2019 08:52 AM przez Nicko.)
10/08/2019 08:51 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: WitoldBoczynski
WitoldBoczynski Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 74
Dołączył: 06/05/2019
Reputacja: 3
Podziękował: 60
Podziękowano mu 57 raz(y)
Post: #7
RE: Problem z MapEditorem
(10/08/2019 08:41 AM)Dawid2849 napisał(a):  Usuń te mody:
[RMP-HN]def.scs
[RMP-HN]map.scs
[RMP-HN]models-prefabs.scs

Jak moglem to przeoczyc. Ehhh. Dzieki wielkie kolego Smile
10/08/2019 08:56 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa