Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd w spedycjach (nie działają)
Autor Wiadomość
KejWenix Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 11/07/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Błąd w spedycjach (nie działają)
Siema,
jestem poczatkującym Map Makerem i potrzebuje pomocy.


Problem jest w definicjach spedycji. Utworzyłem prefeb spedycji z firmą Tradeaux i zakodowałem to. Jednak firma nie chce działać i wywala bląd w konsoli
"00:01:57.678 : <ERROR> Company assignment failed for item 0x30A8C8E451800009 - legnica - 261(sc) Maybe there is no definition in /def/company/<id>/editor."
Czy jest na to jakiś sposób, żeby działały firmy? Oczywiście robiłem wszystko po kolei jak w poradnikach.
17/08/2019 02:16 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michal_Z_gno Online
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 14,982
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 600
Podziękował: 32011
Podziękowano mu 14287 raz(y)
Post: #2
RE: Błąd w spedycjach (nie działają)
Pokaż jaką definicję zrobiłeś w def\company\tradeaux\editor\

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
17/08/2019 02:34 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KejWenix Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 11/07/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Błąd w spedycjach (nie działają)
SiiNunit
{
company_def : .legnica {
city: legnica
prefab: 31
}
}
17/08/2019 02:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michal_Z_gno Online
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 14,982
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 600
Podziękował: 32011
Podziękowano mu 14287 raz(y)
Post: #4
RE: Błąd w spedycjach (nie działają)
To spróbuj zmienić to 31 na 261

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
17/08/2019 02:39 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: KejWenix
KejWenix Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 11/07/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Błąd w spedycjach (nie działają)
Ooo, działa. Dziekuje Smile
Rep+ leci Smile

nie usuwam ale zamykam, może kiedyś komuś się to przyda
17/08/2019 02:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości