Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem w ATS
Autor Wiadomość
Ajgol3
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #11
RE: Problem w ATS
mody nie sa przystosowane pod 1.35. wyrzuc je i graj bez nich.
27/08/2019 05:09 PM
Odpowiedz cytując ten post
Janek Offline
Tuner From Hell
**
Użytkownik

Skąd: Zator
Liczba postów: 40
Dołączył: 15/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #12
RE: Problem w ATS
kiedys ktos mi napisał ze mody w ats dopiero o 10 poziomu sie włacza? prawda to?

Image
Jak Sie Bawic ,To Sie Bawic Turbo Wstawic-Fiat 125p 2.0 Gtj Turbo Initial D
http://polskajazda.pl/Samochody/Fiat/125...asnopolski
27/08/2019 05:24 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Janek Offline
Tuner From Hell
**
Użytkownik

Skąd: Zator
Liczba postów: 40
Dołączył: 15/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #13
RE: Problem w ATS
bede musiał nowy profil zalozyc kurde

Image
Jak Sie Bawic ,To Sie Bawic Turbo Wstawic-Fiat 125p 2.0 Gtj Turbo Initial D
http://polskajazda.pl/Samochody/Fiat/125...asnopolski
28/08/2019 04:23 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ATS - Problem z mapą przy modach Kaczy_7 2 496 01/12/2018 06:06 PM
Ostatni post: Kaczy_7

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości