Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem w ATS
Autor Wiadomość
Janek Offline
Tuner From Hell
**
Użytkownik

Skąd: Zator
Liczba postów: 40
Dołączył: 15/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #1
Problem w ATS
witam problem taki jak na zdjeciu
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Image
Jak Sie Bawic ,To Sie Bawic Turbo Wstawic-Fiat 125p 2.0 Gtj Turbo Initial D
http://polskajazda.pl/Samochody/Fiat/125...asnopolski
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24/08/2019 11:32 AM przez Janek.)
24/08/2019 11:27 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Janek Offline
Tuner From Hell
**
Użytkownik

Skąd: Zator
Liczba postów: 40
Dołączył: 15/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #2
RE: Problem w ATS
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Image
Jak Sie Bawic ,To Sie Bawic Turbo Wstawic-Fiat 125p 2.0 Gtj Turbo Initial D
http://polskajazda.pl/Samochody/Fiat/125...asnopolski
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26/08/2019 05:32 PM przez limowski.)
25/08/2019 04:43 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
VresT Offline
LwG!
******
Moderator

Skąd: Z Polski
Liczba postów: 2,412
Dołączył: 04/06/2013
Reputacja: 145
Podziękował: 1813
Podziękowano mu 3183 raz(y)
Post: #3
RE: Problem w ATS
Masz wersję gry 1.35?

Image

Przed napisaniem posta zapoznaj się z regulaminem,bądź skonsultuj się z Administratorem lub Moderatorem, gdyż każdy post niewłaściwie napisany zagraża twojemu poziomowi ostrzeżeń.
25/08/2019 07:02 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukash64 Online
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 496
Dołączył: 12/12/2013
Reputacja: 43
Podziękował: 1334
Podziękowano mu 673 raz(y)
Post: #4
RE: Problem w ATS
(25/08/2019 07:02 AM)VresT napisał(a):  Masz wersję gry 1.35?

Tak, w logu jest to napisane Szczerbol

25/08/2019 10:52 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Janek Offline
Tuner From Hell
**
Użytkownik

Skąd: Zator
Liczba postów: 40
Dołączył: 15/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #5
RE: Problem w ATS
wyszło ze k100 kłócił wersja z peterbiltem 389

Image
Jak Sie Bawic ,To Sie Bawic Turbo Wstawic-Fiat 125p 2.0 Gtj Turbo Initial D
http://polskajazda.pl/Samochody/Fiat/125...asnopolski
26/08/2019 04:09 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Michal_Z_gno
Janek Offline
Tuner From Hell
**
Użytkownik

Skąd: Zator
Liczba postów: 40
Dołączył: 15/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #6
RE: Problem w ATS
wywaliło pomocy

Image
Jak Sie Bawic ,To Sie Bawic Turbo Wstawic-Fiat 125p 2.0 Gtj Turbo Initial D
http://polskajazda.pl/Samochody/Fiat/125...asnopolski
26/08/2019 01:03 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
VresT Offline
LwG!
******
Moderator

Skąd: Z Polski
Liczba postów: 2,412
Dołączył: 04/06/2013
Reputacja: 145
Podziękował: 1813
Podziękowano mu 3183 raz(y)
Post: #7
RE: Problem w ATS
Jakieś modyfikacje masz na wersję 1.33 pewnie koliduje to z najnowszą wersją gry.

Image

Przed napisaniem posta zapoznaj się z regulaminem,bądź skonsultuj się z Administratorem lub Moderatorem, gdyż każdy post niewłaściwie napisany zagraża twojemu poziomowi ostrzeżeń.
26/08/2019 01:22 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
.:KoxTrucker:. Offline
Na detoksie etsowym
****
Trucker

Skąd: Z Polski :P
Liczba postów: 1,366
Dołączył: 22/10/2014
Reputacja: 44
Podziękował: 2931
Podziękowano mu 942 raz(y)
Post: #8
RE: Problem w ATS
Zaktualizuj niektóre modyfikacje i do najlepiej utwórz nowy profil dla sprawdzenia, czy problemy dalej występują.
26/08/2019 02:20 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Janek Offline
Tuner From Hell
**
Użytkownik

Skąd: Zator
Liczba postów: 40
Dołączył: 15/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #9
RE: Problem w ATS
teraz zas wywaliło kurde
wywaliło 2 razy po kupnie tego moda
https://atsmods.lt/kenworth-k100-ats-1-31-x/
profil mógł sie sypnąc?

Image
Jak Sie Bawic ,To Sie Bawic Turbo Wstawic-Fiat 125p 2.0 Gtj Turbo Initial D
http://polskajazda.pl/Samochody/Fiat/125...asnopolski
26/08/2019 03:02 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Janek Offline
Tuner From Hell
**
Użytkownik

Skąd: Zator
Liczba postów: 40
Dołączył: 15/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #10
RE: Problem w ATS
zas wywaliło kurde

Image
Jak Sie Bawic ,To Sie Bawic Turbo Wstawic-Fiat 125p 2.0 Gtj Turbo Initial D
http://polskajazda.pl/Samochody/Fiat/125...asnopolski
27/08/2019 04:12 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ATS - Problem z mapą przy modach Kaczy_7 2 499 01/12/2018 06:06 PM
Ostatni post: Kaczy_7

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości