Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gra nie widzi PM i RusMap
Autor Wiadomość
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Adamowo pow. Płoński
Liczba postów: 136
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 146
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #1
Gra nie widzi PM i RusMap
Witam tak jak w temacie po wrzuceniu map do folderu dokumenty gra nie widzi ich w menadżerze gry wersja 1.35
login https://pastebin.com/HhbNd1Pb

http://www.cb-forum.pl/index.php
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07/09/2019 06:56 AM przez Zielony.)
07/09/2019 06:50 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Jakubek Offline
Kaliszok
*****
Pomocnik

Skąd: Kalisz (Wielkopolska)
Liczba postów: 467
Dołączył: 24/06/2018
Reputacja: 32
Podziękował: 1486
Podziękowano mu 1508 raz(y)
Post: #2
RE: Gra nie widzi PM i RusMap
Najpierw musisz poprawić log, bo w taki sposób trudno się doczytać (wrzuć go na pastebin.com albo na samym początku loga daj Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. a na samym końcu [/.code] bez kropki).

Dobrze, akurat jak pisałem post to pewnie poprawiłeś log, więc dobrze.

Sprawdź najpierw kolejność plików map, czy są poprawnie ułożone w odpowiedniej kolejności. Smile


(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07/09/2019 06:59 AM przez Jakubek.)
07/09/2019 06:57 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Galaxy Offline
VIP
****
Trucker

Skąd: Dębica - Podkarpacie
Liczba postów: 657
Dołączył: 28/10/2017
Reputacja: 28
Podziękował: 434
Podziękowano mu 865 raz(y)
Post: #3
RE: Gra nie widzi PM i RusMap
Jak napisałeś gra nie widzi modyfikacji.. zacznę od czegoś banalnego, pliki są w jakim formacie .zip/.rar./.scs? bo z tego co wiem rara nie widzi chyba w ogóle, zipa widzi czasem, a SCS powininna gra widzieć cały czas. Podrzuć najlepiej screen tych plików z mapą.
10/09/2019 06:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Zielony
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Adamowo pow. Płoński
Liczba postów: 136
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 146
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #4
RE: Gra nie widzi PM i RusMap
Przepraszam mój błąd nie zwróciłem uwagi że nie wszystkie pliki map są wypakowane Smile

http://www.cb-forum.pl/index.php
10/09/2019 06:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Galaxy
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,959
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 149
Podziękował: 284
Podziękowano mu 2804 raz(y)
Post: #5
RE: Gra nie widzi PM i RusMap
(10/09/2019 06:20 PM)Galaxy napisał(a):  Jak napisałeś gra nie widzi modyfikacji.. zacznę od czegoś banalnego, pliki są w jakim formacie .zip/.rar./.scs? bo z tego co wiem rara nie widzi chyba w ogóle, zipa widzi czasem, a SCS powininna gra widzieć cały czas. Podrzuć najlepiej screen tych plików z mapą.

Format kompresji zip. od scs. nie różni się zupełnie niczym, więc nie ma opcji że zipa gra odczytuje tylko czasem, nie wprowadzaj niepotrzebnie kolegi w błąd. Problem z odczytaniem pliku może wynikać co najwyżej ze sposobu kompresji plików a nie samego rozszerzenia. Gry korporacji scs odczytują pliki skompresowane w w/w formatach, wyłącznie za pomocą metody kompresji deflate lub pliki nieskompresowane. Do zabawy modyfikacjami scs polecam darmowy program 7-zip.

ImageImage
10/09/2019 06:42 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Adamowo pow. Płoński
Liczba postów: 136
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 146
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #6
RE: Gra nie widzi PM i RusMap
Hejka temat można zamknąć problem rozwiązany gra dział jak należy.

http://www.cb-forum.pl/index.php
12/09/2019 02:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie mam polskich nazw miast w rusmap. Marcin668899 8 695 23/09/2020 02:46 PM
Ostatni post: Marcin668899
  Gra nie chce się włączyć michax09 15 1,571 14/03/2020 09:58 PM
Ostatni post: michax09
  Gra nie włącza sie rafinex2 6 925 28/01/2020 05:16 PM
Ostatni post: Adam.J
  Reshade na DirectX11 - gra nie odpala widzu_x 2 613 07/01/2020 09:19 PM
Ostatni post: widzu_x
  Gra Euro Truck Simulator napotkała problem i nie jest w stanie wyświetlić... Pan Ace480 12 2,237 26/12/2019 01:07 PM
Ostatni post: Pan Ace480

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa