Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak poprawnie zapisać mapę
Autor Wiadomość
Moose Offline
Prezes jak Aro
***
ViP

Skąd: Szczytno
Liczba postów: 83
Dołączył: 16/08/2019
Reputacja: 8
Podziękował: 111
Podziękowano mu 277 raz(y)
Post: #1
Jak poprawnie zapisać mapę
No witam. Ostatnio wróciłem do grzebania w ME. Niestety zapomniałem jak poprawnie zapisać mapę. Byłby ktoś w stanie mi pomóc?[/align]

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Image
07/09/2019 10:24 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
MATAMET Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Poznań
Liczba postów: 281
Dołączył: 11/02/2011
Reputacja: 81
Podziękował: 571
Podziękowano mu 1454 raz(y)
Post: #2
RE: Jak poprawnie zapisać mapę


07/09/2019 10:38 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Jakubek , Michal_Z_gno , Moose
Moose Offline
Prezes jak Aro
***
ViP

Skąd: Szczytno
Liczba postów: 83
Dołączył: 16/08/2019
Reputacja: 8
Podziękował: 111
Podziękowano mu 277 raz(y)
Post: #3
RE: Jak poprawnie zapisać mapę
Widocznie coś z zapisem w edytorze jest nie tak bo i tak nie działa :v

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Image
07/09/2019 02:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,371
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 113
Podziękował: 2865
Podziękowano mu 1264 raz(y)
Post: #4
RE: Jak poprawnie zapisać mapę
(07/09/2019 02:09 PM)Moose napisał(a):  Widocznie coś z zapisem w edytorze jest nie tak bo i tak nie działa :v
niestety albo na szczęście nie jesteś sam
Sad
07/09/2019 03:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Moose Offline
Prezes jak Aro
***
ViP

Skąd: Szczytno
Liczba postów: 83
Dołączył: 16/08/2019
Reputacja: 8
Podziękował: 111
Podziękowano mu 277 raz(y)
Post: #5
RE: Jak poprawnie zapisać mapę
Problem rozwiązałem sam. Proszę zamknąć wątek. Dodam jeszcze że zrobiłem to tak jakby ktoś miał podobny problem:

1. Zapisane pliki np. mapa.mbd mapa.set oraz mapa dodałem do archiwum ZIP bez kompresj.i NIE ZAPOMNIJCIE BY NA KOŃCU DOPISAĆ .scs gdy nadajecie nazwę archiwumWykrzyknik
2. Wrzuciłem te archiwum do folderu mod w dokumentach
3. Dla pewności kopie plików wrzuciłem do folderu base
4. Mapę wczytuję właśnie w folderze base i muszę to zrobić ręcznie w edytorze

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13/10/2019 02:21 PM przez Moose.)
13/10/2019 02:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: PLAYER
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak odpalić podkład pod mape????? Boraś PL 0 323 30/10/2021 09:37 PM
Ostatni post: Boraś PL
  Nie chce zapisać mapy Perkins 0 927 30/12/2018 03:39 PM
Ostatni post: Perkins
  map edytor źle zapisuje mapę sasiad89993 9 4,125 25/12/2015 10:05 PM
Ostatni post: kamillo2012
  Jak wyjąć prefab firmy w Blenderze i jak zapisać aby było widoczne w grze? Dafik97 0 1,090 15/12/2015 07:51 PM
Ostatni post: Dafik97
  [Map Editor] Jak zapisać mapę i włączyć ją w grze. abuk 5 4,180 20/09/2014 08:26 PM
Ostatni post: abuk

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa