Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak poprawnie zapisać mapę
Autor Wiadomość
Moose Offline
Prezes jak Aro
***
ViP

Skąd: Szczytno
Liczba postów: 82
Dołączył: 16/08/2019
Reputacja: 8
Podziękował: 110
Podziękowano mu 271 raz(y)
Post: #1
Jak poprawnie zapisać mapę
No witam. Ostatnio wróciłem do grzebania w ME. Niestety zapomniałem jak poprawnie zapisać mapę. Byłby ktoś w stanie mi pomóc?[/align]

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Image
07/09/2019 08:24 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
MATAMET Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Poznań
Liczba postów: 249
Dołączył: 11/02/2011
Reputacja: 78
Podziękował: 529
Podziękowano mu 1252 raz(y)
Post: #2
RE: Jak poprawnie zapisać mapę


07/09/2019 08:38 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Jakubek , Michal_Z_gno , Moose
Moose Offline
Prezes jak Aro
***
ViP

Skąd: Szczytno
Liczba postów: 82
Dołączył: 16/08/2019
Reputacja: 8
Podziękował: 110
Podziękowano mu 271 raz(y)
Post: #3
RE: Jak poprawnie zapisać mapę
Widocznie coś z zapisem w edytorze jest nie tak bo i tak nie działa :v

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Image
07/09/2019 12:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,404
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 113
Podziękował: 2892
Podziękowano mu 1266 raz(y)
Post: #4
RE: Jak poprawnie zapisać mapę
(07/09/2019 12:09 PM)Moose napisał(a):  Widocznie coś z zapisem w edytorze jest nie tak bo i tak nie działa :v
niestety albo na szczęście nie jesteś sam
Sad
07/09/2019 01:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Moose Offline
Prezes jak Aro
***
ViP

Skąd: Szczytno
Liczba postów: 82
Dołączył: 16/08/2019
Reputacja: 8
Podziękował: 110
Podziękowano mu 271 raz(y)
Post: #5
RE: Jak poprawnie zapisać mapę
Problem rozwiązałem sam. Proszę zamknąć wątek. Dodam jeszcze że zrobiłem to tak jakby ktoś miał podobny problem:

1. Zapisane pliki np. mapa.mbd mapa.set oraz mapa dodałem do archiwum ZIP bez kompresj.i NIE ZAPOMNIJCIE BY NA KOŃCU DOPISAĆ .scs gdy nadajecie nazwę archiwumWykrzyknik
2. Wrzuciłem te archiwum do folderu mod w dokumentach
3. Dla pewności kopie plików wrzuciłem do folderu base
4. Mapę wczytuję właśnie w folderze base i muszę to zrobić ręcznie w edytorze

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13/10/2019 12:21 PM przez Moose.)
13/10/2019 12:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: PLAYER
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie chce zapisać mapy Perkins 0 673 30/12/2018 01:39 PM
Ostatni post: Perkins
  map edytor źle zapisuje mapę sasiad89993 9 3,708 25/12/2015 08:05 PM
Ostatni post: kamillo2012
  Jak wyjąć prefab firmy w Blenderze i jak zapisać aby było widoczne w grze? Dafik97 0 953 15/12/2015 05:51 PM
Ostatni post: Dafik97
  [Map Editor] Jak zapisać mapę i włączyć ją w grze. abuk 5 3,746 20/09/2014 06:26 PM
Ostatni post: abuk

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa