Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak poprawnie zapisać mapę
Autor Wiadomość
Moose Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Szczytno
Liczba postów: 7
Dołączył: 16/08/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #1
Jak poprawnie zapisać mapę
No witam. Ostatnio wróciłem do grzebania w ME. Niestety zapomniałem jak poprawnie zapisać mapę. Byłby ktoś w stanie mi pomóc?[/align]

JUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCsYOcMa...subscriber

STIM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198148803841
07/09/2019 08:24 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MATAMET Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Poznań
Liczba postów: 120
Dołączył: 11/02/2011
Reputacja: 33
Podziękował: 258
Podziękowano mu 453 raz(y)
Post: #2
RE: Jak poprawnie zapisać mapę


07/09/2019 08:38 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Jakubek , Michal_Z_gno , Moose
Moose Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Szczytno
Liczba postów: 7
Dołączył: 16/08/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #3
RE: Jak poprawnie zapisać mapę
Widocznie coś z zapisem w edytorze jest nie tak bo i tak nie działa :v

JUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCsYOcMa...subscriber

STIM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198148803841
07/09/2019 12:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
filipiaaczeq Offline
SCS!
**
Użytkownik

Skąd: Rodo :C
Liczba postów: 241
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 8
Podziękował: 251
Podziękowano mu 136 raz(y)
Post: #4
RE: Jak poprawnie zapisać mapę
(07/09/2019 12:09 PM)Moose napisał(a):  Widocznie coś z zapisem w edytorze jest nie tak bo i tak nie działa :v
niestety albo na szczęście nie jesteś sam
Sad

Jeżeli ci pomogłem możesz odwdzięczyć mi się punktem Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.[/color]Big Grin
07/09/2019 01:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie chce zapisać mapy Perkins 0 330 30/12/2018 01:39 PM
Ostatni post: Perkins
  map edytor źle zapisuje mapę sasiad89993 9 2,721 25/12/2015 08:05 PM
Ostatni post: kamillo2012
  Jak wyjąć prefab firmy w Blenderze i jak zapisać aby było widoczne w grze? Dafik97 0 618 15/12/2015 05:51 PM
Ostatni post: Dafik97
  [Map Editor] Jak zapisać mapę i włączyć ją w grze. Kuba_ 5 2,587 20/09/2014 06:26 PM
Ostatni post: Kuba_

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości