Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak poprawnie zapisać mapę
Autor Wiadomość
Moose Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Szczytno
Liczba postów: 45
Dołączył: 16/08/2019
Reputacja: 3
Podziękował: 52
Podziękowano mu 117 raz(y)
Post: #1
Jak poprawnie zapisać mapę
No witam. Ostatnio wróciłem do grzebania w ME. Niestety zapomniałem jak poprawnie zapisać mapę. Byłby ktoś w stanie mi pomóc?[/align]

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
07/09/2019 08:24 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
MATAMET Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Poznań
Liczba postów: 230
Dołączył: 11/02/2011
Reputacja: 67
Podziękował: 486
Podziękowano mu 1091 raz(y)
Post: #2
RE: Jak poprawnie zapisać mapę


07/09/2019 08:38 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Jakubek , Michal_Z_gno , Moose
Moose Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Szczytno
Liczba postów: 45
Dołączył: 16/08/2019
Reputacja: 3
Podziękował: 52
Podziękowano mu 117 raz(y)
Post: #3
RE: Jak poprawnie zapisać mapę
Widocznie coś z zapisem w edytorze jest nie tak bo i tak nie działa :v

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
07/09/2019 12:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,381
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 109
Podziękował: 2841
Podziękowano mu 1243 raz(y)
Post: #4
RE: Jak poprawnie zapisać mapę
(07/09/2019 12:09 PM)Moose napisał(a):  Widocznie coś z zapisem w edytorze jest nie tak bo i tak nie działa :v
niestety albo na szczęście nie jesteś sam
Sad

Zawsze wierni i oddani z ****** w dupie psycho-fani.
07/09/2019 01:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Moose Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Szczytno
Liczba postów: 45
Dołączył: 16/08/2019
Reputacja: 3
Podziękował: 52
Podziękowano mu 117 raz(y)
Post: #5
RE: Jak poprawnie zapisać mapę
Problem rozwiązałem sam. Proszę zamknąć wątek. Dodam jeszcze że zrobiłem to tak jakby ktoś miał podobny problem:

1. Zapisane pliki np. mapa.mbd mapa.set oraz mapa dodałem do archiwum ZIP bez kompresj.i NIE ZAPOMNIJCIE BY NA KOŃCU DOPISAĆ .scs gdy nadajecie nazwę archiwumWykrzyknik
2. Wrzuciłem te archiwum do folderu mod w dokumentach
3. Dla pewności kopie plików wrzuciłem do folderu base
4. Mapę wczytuję właśnie w folderze base i muszę to zrobić ręcznie w edytorze

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13/10/2019 12:21 PM przez Moose.)
13/10/2019 12:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: PLAYER
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie chce zapisać mapy Perkins 0 547 30/12/2018 01:39 PM
Ostatni post: Perkins
  map edytor źle zapisuje mapę sasiad89993 9 3,279 25/12/2015 08:05 PM
Ostatni post: kamillo2012
  Jak wyjąć prefab firmy w Blenderze i jak zapisać aby było widoczne w grze? Dafik97 0 850 15/12/2015 05:51 PM
Ostatni post: Dafik97
  [Map Editor] Jak zapisać mapę i włączyć ją w grze. Kuba_ 5 3,320 20/09/2014 06:26 PM
Ostatni post: Kuba_

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości