Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Logitech g29 + FanaLEDS
Autor Wiadomość
kajart Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 7
Dołączył: 27/12/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Logitech g29 + FanaLEDS
Posiadam kierownice logitech g29 i chcialem uruchomic w niej obrotomiez za pomoca programu FanaLEDS, niestety po wlaczeniu gry na ekranie nie pokazal sie komunikat i uzyciu programow deweloperskich a na programie status jest caly czas jako: waiting. Przed formatem komputera wszystko dzialalo teraz nie chce dzialac.
20/09/2019 01:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kajart Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 7
Dołączył: 27/12/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #2
RE: Logitech g29 + FanaLEDS
Aktualizacja teamatu:

Eurotruck nie czyta folderu plugins x64, bo gdy włączam ets2 jak 32 bit wszystko dziala
22/09/2019 10:51 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
topiq Offline
Zarejestrowani
**
Użytkownik

Skąd: Puławy
Liczba postów: 127
Dołączył: 16/03/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 42
Podziękowano mu 97 raz(y)
Post: #3
RE: Logitech g29 + FanaLEDS
Nie ma czegoś takiego jak plugins x64. Jest folder bin / win_x64 / plugins / FanaLEDsPluginETS2_x64.dll i jak dla mnie wszystko śmiga z G27. Może masz nieaktualną wersję FanaLEDs? ATS tak samo śmiga jak trzeba.
23/09/2019 01:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kajart Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 7
Dołączył: 27/12/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Logitech g29 + FanaLEDS
(23/09/2019 01:59 PM)topiq napisał(a):  Nie ma czegoś takiego jak plugins x64. Jest folder bin / win_x64 / plugins / FanaLEDsPluginETS2_x64.dll i jak dla mnie wszystko śmiga z G27. Może masz nieaktualną wersję FanaLEDs? ATS tak samo śmiga jak trzeba.

Chodzi o to jak włączam gre jako 32bit działa wszystko a 64 bit nie ma informacji o programach deweloperskich. A FanaLEDs jest najnowsze
23/09/2019 06:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
topiq Offline
Zarejestrowani
**
Użytkownik

Skąd: Puławy
Liczba postów: 127
Dołączył: 16/03/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 42
Podziękowano mu 97 raz(y)
Post: #5
RE: Logitech g29 + FanaLEDS
I masz tam ten plugin wrzucony? Ja używam tylko 64 bit i nie ma problemu z ledami. Win 10 najnowszy. Nawet na DX11 działa. Spróbuj przeinstalować FanaLeds, wrzucić od nowa ten plugin do odpowiedniego folderu. Ścieżkę masz powyżej. Folder bin to jest w głównym folderze ETS2 na steam. Teraz nie podejrzę, bo w robocie jestem. No ale skoro ci działa na 32 bit, to znaczy że w folderze win_x32 / plugins masz ten plugin.
24/09/2019 06:10 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kajart Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 7
Dołączył: 27/12/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Logitech g29 + FanaLEDS
(24/09/2019 06:10 AM)topiq napisał(a):  I masz tam ten plugin wrzucony? Ja używam tylko 64 bit i nie ma problemu z ledami. Win 10 najnowszy. Nawet na DX11 działa. Spróbuj przeinstalować FanaLeds, wrzucić od nowa ten plugin do odpowiedniego folderu. Ścieżkę masz powyżej. Folder bin to jest w głównym folderze ETS2 na steam. Teraz nie podejrzę, bo w robocie jestem. No ale skoro ci działa na 32 bit, to znaczy że w folderze win_x32 / plugins masz ten plugin.

Fanaledsa reinstalowalem kilka razy i uzywalem roznych wersji, sciezka dobra nawet etsa reinstalowalem
24/09/2019 12:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
topiq Offline
Zarejestrowani
**
Użytkownik

Skąd: Puławy
Liczba postów: 127
Dołączył: 16/03/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 42
Podziękowano mu 97 raz(y)
Post: #7
RE: Logitech g29 + FanaLEDS
Wrzuć świeży game.log. Skasuj stary, odpal ETS2 x64 i wrzuć nowy game.log na paste.bin. Zobaczymy, czy plugin się zaczytuje.
24/09/2019 05:56 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kajart Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 7
Dołączył: 27/12/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #8
RE: Logitech g29 + FanaLEDS
(24/09/2019 05:56 PM)topiq napisał(a):  Wrzuć świeży game.log. Skasuj stary, odpal ETS2 x64 i wrzuć nowy game.log na paste.bin. Zobaczymy, czy plugin się zaczytuje.

Tutaj jest cały game.log
https://pastebin.com/V45YsMLB
01/10/2019 02:57 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
topiq Offline
Zarejestrowani
**
Użytkownik

Skąd: Puławy
Liczba postów: 127
Dołączył: 16/03/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 42
Podziękowano mu 97 raz(y)
Post: #9
RE: Logitech g29 + FanaLEDS
00:00:29.595 : loading 'FanaLEDsPluginETS2_x64' 'E:/Program Files/Steam/steamapps/common/Euro Truck Simulator 2/bin/win_x64/plugins/FanaLEDsPluginETS2_x64.dll'
00:00:29.610 : <ERROR> unable to load: 0000007E

Pobierz nowy albo skopiuj ten plik ponownie z C:\Program Files (x86)\FanaLEDs\additional\ETS2 Plugin, widocznie jest uszkodzony i stąd problem z odczytem. Mój ma rozmiar na dysku 12,0 KB (bajtów: 12 288).
05/10/2019 06:57 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kajart Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 7
Dołączył: 27/12/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #10
RE: Logitech g29 + FanaLEDS
(05/10/2019 06:57 PM)topiq napisał(a):  00:00:29.595 : loading 'FanaLEDsPluginETS2_x64' 'E:/Program Files/Steam/steamapps/common/Euro Truck Simulator 2/bin/win_x64/plugins/FanaLEDsPluginETS2_x64.dll'
00:00:29.610 : <ERROR> unable to load: 0000007E

Pobierz nowy albo skopiuj ten plik ponownie z C:\Program Files (x86)\FanaLEDs\additional\ETS2 Plugin, widocznie jest uszkodzony i stąd problem z odczytem. Mój ma rozmiar na dysku 12,0 KB (bajtów: 12 288).

Wielkosc pliku mam taka jak ty, probowalem rozne wersje i dalej to samo
13/10/2019 06:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Logitech g29 nie kalibruje się Klaudek20 0 258 26/11/2020 10:22 PM
Ostatni post: Klaudek20

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości