Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak Range T w grze
Autor Wiadomość
Patuch Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 23/11/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Brak Range T w grze
Witam wszystkich. Mam problem z odnalezieniem Renatki Range T w grze.
Grę mam na steamie ze wszystkimi legalnymi dlc. Jednak do tej pory nie znalazłem możliwości zakupu Range T.
Będę wdzięczny za jakieś pomysły. PozdroOk
11/10/2019 04:33 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Rzepka.
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #2
RE: Brak Range T w grze
A zaktualizowałeś grę do najnowszej wersji? Tongue
11/10/2019 05:48 AM
Odpowiedz cytując ten post
Patuch Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 23/11/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Brak Range T w grze
(11/10/2019 05:48 AM)Rzepka. napisał(a):  A zaktualizowałeś grę do najnowszej wersji? Tongue
11/10/2019 06:01 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Patuch Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 23/11/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Brak Range T w grze
Aktualizacje automatyczne mam włączone na stałe, więc bardzo mnie to dziwi, że akurat nie mam tego ciągnika
11/10/2019 06:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Rzepka.
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #5
RE: Brak Range T w grze
A to nie wiem, w czym może być problem. :/
11/10/2019 06:07 AM
Odpowiedz cytując ten post
Ajgol3
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #6
RE: Brak Range T w grze
Też tak miałem, poczekałem chwile i samo się ogarnęło.
11/10/2019 07:40 AM
Odpowiedz cytując ten post
YogiLRA Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Lubelskie
Liczba postów: 71
Dołączył: 09/12/2016
Reputacja: 3
Podziękował: 79
Podziękowano mu 19 raz(y)
Post: #7
RE: Brak Range T w grze
Ja też nie mam, pomimo prawie 14 tys km zrobionych rangetą. Pewnie jakiś mod tak robi, może PM?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11/10/2019 08:41 AM przez YogiLRA.)
11/10/2019 08:40 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mrzumi Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 124
Dołączył: 11/11/2011
Reputacja: 6
Podziękował: 37
Podziękowano mu 97 raz(y)
Post: #8
RE: Brak Range T w grze
1) Czy brałeś udział w jakiejś Open Becie? Jeżeli tak, to czy w zakładce BETA zmieniłeś potem na BRAK?
2) Czy w międzyczasie próbowałeś restartu STEAM, restartu komputera i sprawdzenia spójności plików?
11/10/2019 09:51 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
YogiLRA Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Lubelskie
Liczba postów: 71
Dołączył: 09/12/2016
Reputacja: 3
Podziękował: 79
Podziękowano mu 19 raz(y)
Post: #9
RE: Brak Range T w grze
1) Nie
2) Tak

Jeśli w wersji 1.35.3.20s na domyślnym profilu jest Range T, to na moim profilu z PM 2.41 brak Reni powoduje mapa albo inna modyfikacja.
11/10/2019 12:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
PLAYER
***
ViP

Skąd: Odludzie
Liczba postów: 1,067
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 51
Podziękował: 2274
Podziękowano mu 915 raz(y)
Post: #10
RE: Brak Range T w grze
Jakie mody?
11/10/2019 12:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane Adam.J 4 686 14/12/2019 11:02 AM
Ostatni post: RadolSzczecin
  Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze lukcio30 9 602 04/10/2018 09:31 AM
Ostatni post: Ania

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości