Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak Range T w grze
Autor Wiadomość
Patuch Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 23/11/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Brak Range T w grze
Witam wszystkich. Mam problem z odnalezieniem Renatki Range T w grze.
Grę mam na steamie ze wszystkimi legalnymi dlc. Jednak do tej pory nie znalazłem możliwości zakupu Range T.
Będę wdzięczny za jakieś pomysły. PozdroOk
11/10/2019 04:33 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Rzepka. Offline
Zbieram repki :)
****
Trucker

Skąd: Brzozowa | Tarnów
Liczba postów: 33
Dołączył: 10/10/2019
Reputacja: 4
Podziękował: 20
Podziękowano mu 46 raz(y)
Post: #2
RE: Brak Range T w grze
A zaktualizowałeś grę do najnowszej wersji? Tongue

11/10/2019 05:48 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Kacper199527
Patuch Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 23/11/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Brak Range T w grze
(11/10/2019 05:48 AM)Rzepka. napisał(a):  A zaktualizowałeś grę do najnowszej wersji? Tongue
11/10/2019 06:01 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Patuch Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 23/11/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Brak Range T w grze
Aktualizacje automatyczne mam włączone na stałe, więc bardzo mnie to dziwi, że akurat nie mam tego ciągnika
11/10/2019 06:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Rzepka. Offline
Zbieram repki :)
****
Trucker

Skąd: Brzozowa | Tarnów
Liczba postów: 33
Dołączył: 10/10/2019
Reputacja: 4
Podziękował: 20
Podziękowano mu 46 raz(y)
Post: #5
RE: Brak Range T w grze
A to nie wiem, w czym może być problem. :/

11/10/2019 06:07 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Kacper199527
Magik78 Offline
Trucker Magik :E
****
Trucker

Skąd: EKU/WPR
Liczba postów: 458
Dołączył: 21/03/2019
Reputacja: 8
Podziękował: 503
Podziękowano mu 453 raz(y)
Post: #6
RE: Brak Range T w grze
Też tak miałem, poczekałem chwile i samo się ogarnęło.

11/10/2019 07:40 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
YogiLRA Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: LRA
Liczba postów: 53
Dołączył: 09/12/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 51
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #7
RE: Brak Range T w grze
Ja też nie mam, pomimo prawie 14 tys km zrobionych rangetą. Pewnie jakiś mod tak robi, może PM?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11/10/2019 08:41 AM przez YogiLRA.)
11/10/2019 08:40 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mrzumi Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 114
Dołączył: 11/11/2011
Reputacja: 5
Podziękował: 35
Podziękowano mu 84 raz(y)
Post: #8
RE: Brak Range T w grze
1) Czy brałeś udział w jakiejś Open Becie? Jeżeli tak, to czy w zakładce BETA zmieniłeś potem na BRAK?
2) Czy w międzyczasie próbowałeś restartu STEAM, restartu komputera i sprawdzenia spójności plików?
11/10/2019 09:51 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
YogiLRA Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: LRA
Liczba postów: 53
Dołączył: 09/12/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 51
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #9
RE: Brak Range T w grze
1) Nie
2) Tak

Jeśli w wersji 1.35.3.20s na domyślnym profilu jest Range T, to na moim profilu z PM 2.41 brak Reni powoduje mapa albo inna modyfikacja.
11/10/2019 12:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
filipiaaczeq Offline
Fan gier scs'u
**
Użytkownik

Skąd: Wielkopolska
Liczba postów: 327
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 9
Podziękował: 449
Podziękowano mu 187 raz(y)
Post: #10
RE: Brak Range T w grze
Jakie mody?

Image
Ets2. 1.35 Promods + Rusmap + Naturalux + Nextgen 1.8
Ats 1.35 MHA Pro + Rgm by Frkn64
11/10/2019 12:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane Adam.J 3 356 01/08/2019 10:51 AM
Ostatni post: Adam.J
  Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze lukcio30 9 434 04/10/2018 09:31 AM
Ostatni post: Ania

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości