Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Monitor
Autor Wiadomość
KacP3ReK70 Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 108
Dołączył: 30/03/2017
Reputacja: 21
Podziękował: 17
Podziękowano mu 88 raz(y)
Post: #1
Monitor
Cześć, pomyślałem nad kupnem monitora do mojego laptopa i mam pytanie odnośnie technologi FreeSync, karte graficzne jakie mam w laptopie to jest nvidia i intel i nie jestem pewny odnośnie tego, czy bedzie mi taki monitor działać bez żadnych kłopotów, jeżeli jest jakiś specjalista to proszę o odpowiedź bo ja w tym temacie jestem zielony.

Monitory którymi jestem zainteresowany:

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. (z freesyncem)

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11/10/2019 03:54 PM przez KacP3ReK70.)
11/10/2019 03:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
filipiaaczeq Offline
Fan gier scs'u
**
Użytkownik

Skąd: Wielkopolska
Liczba postów: 327
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 9
Podziękował: 449
Podziękowano mu 187 raz(y)
Post: #2
RE: Monitor
Cześć. Masz może więcej info na temat kart?

Image
Ets2. 1.35 Promods + Rusmap + Naturalux + Nextgen 1.8
Ats 1.35 MHA Pro + Rgm by Frkn64
11/10/2019 05:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KacP3ReK70 Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 108
Dołączył: 30/03/2017
Reputacja: 21
Podziękował: 17
Podziękowano mu 88 raz(y)
Post: #3
RE: Monitor
Intel graphics 4000, ge force GTX 660M
11/10/2019 05:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Galaxy Offline
VIP
***
ViP

Skąd: Dębica - Podkarpacie
Liczba postów: 291
Dołączył: 28/10/2017
Reputacja: 17
Podziękował: 214
Podziękowano mu 326 raz(y)
Post: #4
RE: Monitor
Monitory będą działać bez problemu, wystarczy podpiąć dany monitor do grafiki NVIDIA i ustawić go jako główny i wszystko będzie poprawnie działać.

EDIT: Co do FreeSynca, to bym się zastanawiał bo najnowszego modelu karty graficznej nie masz więc z tym może być różnie, ale ogółem monitor działać będzie

Jeśli w czymś pomogłem, zawsze możesz dać punkcik reputacji Smile

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11/10/2019 05:59 PM przez Galaxy.)
11/10/2019 05:57 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: KacP3ReK70
KacP3ReK70 Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 108
Dołączył: 30/03/2017
Reputacja: 21
Podziękował: 17
Podziękowano mu 88 raz(y)
Post: #5
RE: Monitor
I freesync w niczym nie przeszkadza?
11/10/2019 06:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Galaxy Offline
VIP
***
ViP

Skąd: Dębica - Podkarpacie
Liczba postów: 291
Dołączył: 28/10/2017
Reputacja: 17
Podziękował: 214
Podziękowano mu 326 raz(y)
Post: #6
RE: Monitor
Nie, Freesynca się włącza/wyłącza

Jeśli w czymś pomogłem, zawsze możesz dać punkcik reputacji Smile

Image
11/10/2019 06:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: KacP3ReK70
KacP3ReK70 Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 108
Dołączył: 30/03/2017
Reputacja: 21
Podziękował: 17
Podziękowano mu 88 raz(y)
Post: #7
RE: Monitor
Okej, dzięki wielkie.
11/10/2019 06:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,012
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 59
Podziękował: 1828
Podziękowano mu 876 raz(y)
Post: #8
RE: Monitor
ACER ma Matryca:LED, IPS i jak dla mnie jest to plus

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
11/10/2019 06:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Tani monitor 1920x1080 75hz dominik_SKIPPER 15 1,117 31/07/2018 10:11 AM
Ostatni post: Venosky
  Nowy monitor. Kuba_ 7 1,565 19/04/2015 06:43 PM
Ostatni post: misiek6228

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości