Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ETS 2 1.35 nie uruchamia się
Autor Wiadomość
kamil90 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 8
Dołączył: 27/05/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
ETS 2 1.35 nie uruchamia się
Witam, zmieniłem laptopa i zainstalowałem wczoraj ets 2 poszła aktualizacja na 1.35 gra się uruchomiła. Wyłączyłem grę i chciałem ją włączyć ponownie dziś ale niestety jak klikam na ikonkę gry pojawia się tylko kółko ładowania i nic. Sprawdzałem i nie uruchamia się nawet żaden proces z grą. Grę przeinstalowałem i dalej jest to samo. Ktoś miał coś podobnego i udało mu się rozwiązać problem?
Windows 10.
14/10/2019 09:28 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,381
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 109
Podziękował: 2843
Podziękowano mu 1243 raz(y)
Post: #2
RE: ETS 2 1.35 nie uruchamia się
Save i potrzebne pliki na pewno przeniosłeś. Masz włączoną chmurę?

Zawsze wierni i oddani z ****** w dupie psycho-fani.
14/10/2019 09:35 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,381
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 109
Podziękował: 2843
Podziękowano mu 1243 raz(y)
Post: #3
RE: ETS 2 1.35 nie uruchamia się
Jakieś fotki ?

Zawsze wierni i oddani z ****** w dupie psycho-fani.
14/10/2019 09:37 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kamil90 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 8
Dołączył: 27/05/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: ETS 2 1.35 nie uruchamia się
Nic kompletnie nie przenosiłem wszystko na czysto bez modów bez niczego. Tak mam OneDrive.
14/10/2019 09:54 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,381
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 109
Podziękował: 2843
Podziękowano mu 1243 raz(y)
Post: #5
RE: ETS 2 1.35 nie uruchamia się
A masz chmurę steam cloud?

Zawsze wierni i oddani z ****** w dupie psycho-fani.
14/10/2019 10:24 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kamil90 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 8
Dołączył: 27/05/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: ETS 2 1.35 nie uruchamia się
Nie mam steam cloud.
14/10/2019 10:42 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,381
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 109
Podziękował: 2843
Podziękowano mu 1243 raz(y)
Post: #7
RE: ETS 2 1.35 nie uruchamia się
Możliwe ,że pomoże ale nie zapewniam. Jeśli masz stary komputer to odpal na nim steam cloud do ets2 włącz profil i wyłącz. Ale nie zapewniam

Zawsze wierni i oddani z ****** w dupie psycho-fani.
14/10/2019 10:53 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kamil90 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 8
Dołączył: 27/05/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #8
RE: ETS 2 1.35 nie uruchamia się
No właśnie w tym problem że w starym laptop spaliła mi się płyta i nie jestem w stanie uruchomić. Dzięki za pomoc.
14/10/2019 11:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,381
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 109
Podziękował: 2843
Podziękowano mu 1243 raz(y)
Post: #9
RE: ETS 2 1.35 nie uruchamia się
Ok. Może ktoś inny pomoże.

Zawsze wierni i oddani z ****** w dupie psycho-fani.
14/10/2019 11:04 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kamil90 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 8
Dołączył: 27/05/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #10
RE: ETS 2 1.35 nie uruchamia się
Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? Próbowałem przeinstalować steam to gra pojawia się na pasku zadań na 2 sekundy i znika.
Coś takiego mi wyskakuje za każdym razem:
<ERROR> core_game_proc.cpp(2659): ?init@core_game_proc_t@prism@@UAE_NXZ: Cannot create steam fs device
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/10/2019 09:14 AM przez kamil90.)
15/10/2019 08:31 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ETS2 nie uruchamia się bioshadow313 0 73 14/01/2021 05:15 PM
Ostatni post: bioshadow313
  save nie ładuje się z poziomu gry adamets2 1 94 12/01/2021 11:20 AM
Ostatni post: adamets2
  Logitech g29 nie kalibruje się Klaudek20 0 253 26/11/2020 10:22 PM
Ostatni post: Klaudek20
  Konsola się nie włącza Damiano 0 132 20/09/2020 07:49 AM
Ostatni post: Damiano
Big Grin Rus map nie chce się ładować AdrianPL28 1 213 24/08/2020 11:59 AM
Ostatni post: Krashang

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości