Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ETS 2 wywala do pulpitu
Autor Wiadomość
mirko2275 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 15/04/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
ETS 2 wywala do pulpitu
Siema, ostatnio chciałem pograć sobie w ets. Po szybkim zapisie wywala mi gre do pulpitu. https://pastebin.com/Mv362bDL
20/10/2019 03:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,129
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 71
Podziękował: 2488
Podziękowano mu 1103 raz(y)
Post: #2
RE: ETS 2 wywala do pulpitu
Daj aktualny game log

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
20/10/2019 03:19 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mirko2275 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 15/04/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: ETS 2 wywala do pulpitu
W tym problem, że w game.log mam tylko tą date nie wiem o co chodzi
20/10/2019 04:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 911
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 68
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2491 raz(y)
Post: #4
RE: ETS 2 wywala do pulpitu
Skasuj ten plik .log i wtedy uruchom grę
Jak wywali to zapodaj aktualny, zapisany plik
20/10/2019 04:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mirko2275 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 15/04/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: ETS 2 wywala do pulpitu
https://pastebin.com/pfWB58be prosze
21/10/2019 12:52 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,384
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 109
Podziękował: 2845
Podziękowano mu 1243 raz(y)
Post: #6
RE: ETS 2 wywala do pulpitu
Jedną z przyczyn jest mod na Skodę.

Zawsze wierni i oddani z ****** w dupie psycho-fani.
21/10/2019 12:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mirko2275 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 15/04/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: ETS 2 wywala do pulpitu
W jaki sposób go usunąc?
21/10/2019 01:52 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,384
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 109
Podziękował: 2845
Podziękowano mu 1243 raz(y)
Post: #8
RE: ETS 2 wywala do pulpitu
Wejdź w menedżer modów i kliknij go 2 razy żeby kropka koło niego była szara.

Zawsze wierni i oddani z ****** w dupie psycho-fani.
21/10/2019 01:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mirko2275 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 15/04/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #9
RE: ETS 2 wywala do pulpitu
https://imgur.com/a/FNKS0lY nie miałem żadnych aktywnych
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21/10/2019 03:02 PM przez mirko2275.)
21/10/2019 03:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 911
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 68
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2491 raz(y)
Post: #10
RE: ETS 2 wywala do pulpitu
Za bardzo nie kumam....jak gra robi sama podczas gry autozapis to wtedy Ci wywala?
Kolejnym razem jak uruchamiasz grę to z tego zapisu startuje normalnie i grasz dalej?

Ja bym na początku wczytał jakiś ostatni Twój zapis 'manualny' - nie autosave.
Jeśli autosave jakiś ostatni sie wczytuje to dobrze - wczytaj, ale zapisz od razu grę manulanie - Cały katalog i profil autosave skasuj i ponownie uruchom z tego save'a manulanego.
Zobaczymy czy bedą problemy gdy w katalogu profilu autosave nic nie będzie.

p.s.
Ogólnie nie polegał bym na zapisach automatycznych - nawet jeśli jest wszystko w porządku to nie zaszkodzi a wręcz jeśli komuś zależy na nie straceniu postępów w grze, to należy zawsze robić zapis manualny (ręcznie)

Ja akurat traktuje zapisy automatycznie jako takie tymczasowe (podczas gry) i przed wyjściem z gry i tak zapis manualny jest jak najbardziej wskazany.

p.s.2
Przypadkiem ostatnio nie uruchamiałeś aktualnej wersji beta?
Pamiętaj że te zapisy nie są kompatybilne wstecz.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21/10/2019 03:46 PM przez RadolSzczecin.)
21/10/2019 03:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ETS 2 wyrzuca do pulpitu po ok. 10 minutach gry TediPL 0 102 15/12/2020 10:43 PM
Ostatni post: TediPL
  Wywala do pulpitu BEJCA 2 145 01/12/2020 12:21 PM
Ostatni post: BEJCA
  Mercedes Actros - wywala do pulpitu Bozo 7 381 13/07/2020 08:55 PM
Ostatni post: Drax.
  Zawiesza i wywala do pulpitu masiun1986 5 495 13/07/2020 07:56 PM
Ostatni post: superpiotr4
Music ETS 2 Problem (wywala z gry,gdy chce uruchomić pojazd lub gdy się wczytuje po Jazda) superpiotr4 48 3,343 14/05/2020 05:19 AM
Ostatni post: superpiotr4

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości