Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ETS 2 uruchamia się w oknie
Autor Wiadomość
ralfi83 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 1
Dołączył: 29/10/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
ETS 2 uruchamia się w oknie
Otóż mam taki oto problem. Po załączeniu ETSa z wymuszeniem DX9 badź DX11 otwiera mi go w oknie. Nie wiem co się stało bo kiedyś otwierał się na całym ekranie. Może któryś z kolegów miał podobny problem i pomoże. Dodam że nie znam się za bardzo na komputerach wiec proszę o wytłumaczenie łopatologiczne.

Mój sprzęt to Laptop ASUS R556L z procesorem I5, 12GB ram i GEFORCE 940M 2GB.

game.log

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Notatka od Bozo, 29/10/2019 09:59 AM:

Game log wstawiamy na stronę "pastebin.com" albo w tagi "code" Poprawiłem.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29/10/2019 09:58 AM przez Bozo.)
29/10/2019 09:27 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
superpiotr4 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 116
Dołączył: 02/09/2019
Reputacja: 6
Podziękował: 34
Podziękowano mu 16 raz(y)
Post: #2
RE: ETS 2 uruchamia się w oknie
Jeżeli to czytasz to mam rozwiązanie problemu. Jeżeli nie to wszyscy, którzy macie podobny problem przeczytajcie. Jeżeli ets2 nie uruchamia się na całej stronie, w grze wejdzcie OPCJE- GRAFIKA i zaznaczcie opcję Pełny Ekran czy jakoś tak. Być może ta opcja była odznaczona.

Big GrinBig Grin Jeżeli wam pomogłem, lub spodobały się moje poradniki, zawsze możecie zostawić punkcik reputacji lub podziękowanie, będzie bardzo dla mnie miło ale do niczego was nie zmuszam.

ETS2 odkryłem już w kwietniu 2019 roku i tak mnie się gra spodobała, że już we wrześniu ją zakupiłem. Bardzo mi się ona podoba.
14/07/2020 06:54 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 911
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 72
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2508 raz(y)
Post: #3
RE: ETS 2 uruchamia się w oknie
Cytat:00:00:11.169 : <ERROR> [dxgi] Failed to enter exclusive fullscreen state: 0x887a0002
00:00:11.491 : <ERROR> [dxgi] Failed to set GammaControl, no GammaCaps!

No faktycznie dziwny jest ten błąd i z tego co widzę w logu, to Ty masz ustawione na pełny ekran
Cytat:00:00:01.713 : uset r_fullscreen "1"

Trzeba by w pliku config.cfg w tej linii wpisać tam "0"
Uruchomić grę ( w oknie) - wyjść z gry
Ponownie edytować i wpisać "1" zapisać plik i jeszcze raz spróbować uruchomić

Jest jeszcze opcja abyś ustawił w opcjach gry rozdziałkę w grze taką, jak masz windowsa.
Odchacz też tam najpierw że nie chcesz na pełnym ekranie - potwierdź, a potem zmień na pełny ekran.
Trzeba kombinować bo jest jakiś konflikt.

Kolego @superpiotr4 jak nie masz nic wartościowego do napisania.... to nie pisz.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/07/2020 12:45 PM przez RadolSzczecin.)
14/07/2020 12:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
superpiotr4 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 116
Dołączył: 02/09/2019
Reputacja: 6
Podziękował: 34
Podziękowano mu 16 raz(y)
Post: #4
RE: ETS 2 uruchamia się w oknie
Ojoj tak myślałem przynajmniej. 1. Chciałem pomóc. 2. Nie znam się, aż tak na dokładnym czytaniu game.loga. 3. Taka opcja mogła zaistnieć. Wyrażnie napisałem o takim rozwiązaniu problemu, gdyby była taka opcja. Więc bardzo cię proszę, nie krytykuj mnie tylko za to, że chciałem pomóc. A to, że ma ustawione w ustawieniach pełny obraz po prostu nie zauważyłem.

Big GrinBig Grin Jeżeli wam pomogłem, lub spodobały się moje poradniki, zawsze możecie zostawić punkcik reputacji lub podziękowanie, będzie bardzo dla mnie miło ale do niczego was nie zmuszam.

ETS2 odkryłem już w kwietniu 2019 roku i tak mnie się gra spodobała, że już we wrześniu ją zakupiłem. Bardzo mi się ona podoba.
14/07/2020 06:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: PLAYER
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ETS2 nie uruchamia się bioshadow313 0 159 14/01/2021 05:15 PM
Ostatni post: bioshadow313
  ets sie zawiesza i nie odwiesza Qwertick 12 989 29/07/2020 06:27 PM
Ostatni post: Daras94
  ETS 2 ETS2 STRASZNIE SIĘ ZAWIESZA!! superpiotr4 14 1,435 15/07/2020 06:10 PM
Ostatni post: superpiotr4
Music ETS 2 Problem (wywala z gry,gdy chce uruchomić pojazd lub gdy się wczytuje po Jazda) superpiotr4 48 4,519 14/05/2020 05:19 AM
Ostatni post: superpiotr4
  Gra się nie uruchamia xArgonaRx 0 433 08/12/2019 05:34 PM
Ostatni post: xArgonaRx

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa