Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Man'em
Autor Wiadomość
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 406
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 20
Podziękował: 372
Podziękowano mu 431 raz(y)
Post: #1
Problem z Man'em
Siemka, Pobrałem sobie tego Man'a Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Mam taki z nim problem widać na zdj co sie dzieje Sad Mam też Daf'a i w nim mam problemy z Chromami... Już mam dość tej gry zawsze jakieś problemy Sad

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Pomocy bo chce jakieś mody fajne i zawsze jakieś problemy kurde Sad

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/11/2019 08:08 AM przez Adriano1151.)
12/11/2019 08:07 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michal_Z_gno Offline
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 15,153
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 618
Podziękował: 32783
Podziękowano mu 14582 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z Man'em
Log z gry by się jeszcze przydał - może coś więcej powie.
No i jaką masz wersję gry i czy odpalasz grę w DX9 czy DX11 (chodzi o to, że mod jest na 1.34 i na wyższych wersjach może nie działać prawidłowo przy odpaleniu na DX11).

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
12/11/2019 08:58 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Adam.J
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 406
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 20
Podziękował: 372
Podziękowano mu 431 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z Man'em
(12/11/2019 08:58 AM)Michal_Z_gno napisał(a):  Log z gry by się jeszcze przydał - może coś więcej powie.
No i jaką masz wersję gry i czy odpalasz grę w DX9 czy DX11 (chodzi o to, że mod jest na 1.34 i na wyższych wersjach może nie działać prawidłowo przy odpaleniu na DX11).

a jak ci tu dodać całego LOG? i jak sprawdzę jaką mam wersje DX?bo nie pamiętam jaką instalowałem ...

Wersja gry: 1.35.3.20s

Dawno nie grałem w ETS2 i chciałem zagrać a tu zawsze jakieś problemy, kiedyś tak nie było jak sie w zmodzie bawiłem

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/11/2019 09:14 AM przez Adriano1151.)
12/11/2019 09:13 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 406
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 20
Podziękował: 372
Podziękowano mu 431 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z Man'em
(12/11/2019 12:35 PM)Rzepka napisał(a):  Może pobranie fixa pod 1.35 do MANa coś pomoże. A jak chcesz odpalić gre w DX9/11 to wchodzisz w bibliotekę Steam potem na ETSa, graj i tam wybierasz, w jakim DX chcesz uruchomić. Tongue

Kurde chyba przestanę grać w tą grę.. Masakra...

12/11/2019 05:40 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
iwan4672 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Przemków k. Głogowa
Liczba postów: 98
Dołączył: 08/06/2012
Reputacja: 4
Podziękował: 122
Podziękowano mu 70 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z Man'em
Sprawdź tego mana na innym profilu (bez żadnych modów). Ja miałem to samo z volvem, i okazało się że inne volvo bruździło.

Image
12/11/2019 06:11 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości