Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komenda uruchomiania gry z DX11
Autor Wiadomość
YogiLRA Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Lubelskie
Liczba postów: 103
Dołączył: 09/12/2016
Reputacja: 3
Podziękował: 140
Podziękowano mu 25 raz(y)
Post: #1
Komenda uruchomiania gry z DX11
Cześć. Jest komenda która uruchamia ETS2/ATS od razu z DX11?
15/11/2019 10:44 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
YogiLRA Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Lubelskie
Liczba postów: 103
Dołączył: 09/12/2016
Reputacja: 3
Podziękował: 140
Podziękowano mu 25 raz(y)
Post: #2
RE: Komenda uruchomiania gry z DX11
To to wiem. Tylko nie chce mi się tego wybierać za każdym razem Tongue
15/11/2019 11:37 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ziom Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 4,430
Dołączył: 17/09/2017
Reputacja: 73
Podziękował: 4303
Podziękowano mu 4312 raz(y)
Post: #3
RE: Komenda uruchomiania gry z DX11
Czy chodzi o plik contig w moje dokumenty/euro truck simulator 2/american a bardziej o linijke uset r_device "dx9" - "dx11"?.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/11/2019 12:00 PM przez Ziom.)
15/11/2019 11:49 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
YogiLRA Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Lubelskie
Liczba postów: 103
Dołączył: 09/12/2016
Reputacja: 3
Podziękował: 140
Podziękowano mu 25 raz(y)
Post: #4
RE: Komenda uruchomiania gry z DX11
A tego to nie wiedziałem. Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia.
15/11/2019 03:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MATAMET Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Poznań
Liczba postów: 286
Dołączył: 11/02/2011
Reputacja: 81
Podziękował: 573
Podziękowano mu 1473 raz(y)
Post: #5
RE: Komenda uruchomiania gry z DX11
Od 1.36 jest tylko DX11 więc nie czaję pytania Big Grin
15/11/2019 05:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
YogiLRA Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Lubelskie
Liczba postów: 103
Dołączył: 09/12/2016
Reputacja: 3
Podziękował: 140
Podziękowano mu 25 raz(y)
Post: #6
RE: Komenda uruchomiania gry z DX11
Jest jeszcze tryb awaryjny i OpenGL do wyboru Tongue
15/11/2019 06:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z dx11 Piatus 2 883 09/07/2019 08:55 PM
Ostatni post: Piatus

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa