Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aktualizacja 1.36
Autor Wiadomość
dziadekjacek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 22
Dołączył: 24/09/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 3 raz(y)
Post: #1
Aktualizacja 1.36
W zwiazku z aktualizacja 1.36 mam nastepujace pytanie.Czy po tej aktualizacji moja "kariere "musze zaczynac od nowa? Po usunieciu z manadzera modow niekompatybilnych oznaczonych czerwonym wykrzyknikiem tzn Pro Mods i PM trailer nie moge wczytac gry gdyz wszystkie automatyczne zapisy maja tez ow czerwony wykrzyknik.Po nacisnieciu "kontynuuj"gre wywala do pulpitu.Jest na to jakas rada?
Wczoraj 03:06 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Magik78 Offline
Trucker Magik :E
***
ViP

Skąd: EKU/WPR
Liczba postów: 557
Dołączył: 21/03/2019
Reputacja: 10
Podziękował: 607
Podziękowano mu 563 raz(y)
Post: #2
RE: Aktualizacja 1.36
nie, radziłbym wrócić na 1.35 bo na 1.36 juz jest czarne morze i promods nie działa. także przywróć na 1.35 i bedzie działać. :E

Wczoraj 03:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dziadekjacek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 22
Dołączył: 24/09/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 3 raz(y)
Post: #3
RE: Aktualizacja 1.36
(Wczoraj 03:14 PM)Magik78 napisał(a):  nie, radziłbym wrócić na 1.35 bo na 1.36 juz jest czarne morze i promods nie działa. także przywróć na 1.35 i bedzie działać. :E
Wdzieczny bylbym za rade jak to zrobic.
Wczoraj 04:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Magik78 Offline
Trucker Magik :E
***
ViP

Skąd: EKU/WPR
Liczba postów: 557
Dołączył: 21/03/2019
Reputacja: 10
Podziękował: 607
Podziękowano mu 563 raz(y)
Post: #4
RE: Aktualizacja 1.36
(Wczoraj 04:05 PM)dziadekjacek napisał(a):  
(Wczoraj 03:14 PM)Magik78 napisał(a):  nie, radziłbym wrócić na 1.35 bo na 1.36 juz jest czarne morze i promods nie działa. także przywróć na 1.35 i bedzie działać. :E
Wdzieczny bylbym za rade jak to zrobic.
steam wlasciwosci prawym myszy na etsa, beta i tam wybierasz 1.35.x

Wczoraj 04:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ziom Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 370
Dołączył: 17/09/2017
Reputacja: 5
Podziękował: 375
Podziękowano mu 375 raz(y)
Post: #5
RE: Aktualizacja 1.36
Proszę: Steam euro truck simulator 2 ---> właściwości ---> zakładka beta ---> wybierać temponary 1.35 od tej chwili masz tą wersję,a jak będziesz chciał najnowszą wersje do wystarczy tylko w zakładke beta wybierać ---> brak anulowanie udziału w wszystkich wersjach betach Smile
Wczoraj 04:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dziadekjacek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 22
Dołączył: 24/09/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 3 raz(y)
Post: #6
RE: Aktualizacja 1.36
Dziekuje Wszystkim za dobre rady.Juz dziala.Wink
Wczoraj 05:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości