Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rusmap
Autor Wiadomość
MineSDGame Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Łódź
Liczba postów: 22
Dołączył: 02/09/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #1
Rusmap
Witam, zainstalowalem sobie rusmap razem z promods bo w koncu kupilem Baltic Sea, i zong. Mapa jest przesunięta w lewo na podglądzie, tj. Szczecin jest w Niemczech, Łódź jest w Lubuskiem, a warszawa tam gdzie Łódź.
Powie ktoś czy jest taki mod, coś trzeba pogrzebać w plikach gry, albo fix który to rozwiąże?

Gra była kupiona na Steam wraz ze wszystkimi dodatkami.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07/12/2019 04:24 PM przez MineSDGame.)
07/12/2019 04:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: PLAYER
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,410
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 113
Podziękował: 2891
Podziękowano mu 1265 raz(y)
Post: #2
RE: Rusmap
Zdjęcie i plik game.log otrzymamy czy nie?
07/12/2019 04:26 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MineSDGame Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Łódź
Liczba postów: 22
Dołączył: 02/09/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #3
RE: Rusmap
Tak, zaraz podesle
08/12/2019 08:57 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ajgol3
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #4
RE: Rusmap
pokaż najpierw ss mapy jak to wygląda.
08/12/2019 08:58 AM
Odpowiedz cytując ten post
MineSDGame Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Łódź
Liczba postów: 22
Dołączył: 02/09/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #5
RE: Rusmap
O ile sie nie myle, winny jest plik def promods.
08/12/2019 12:26 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Adamowo pow. Płoński
Liczba postów: 136
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 146
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #6
RE: Rusmap
Moim zdaniem źle ustawiłeś pliki w menadżerze modyfikacji, dokładnie pliki rusmap ja mam tak i działa
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

http://www.cb-forum.pl/index.php
08/12/2019 12:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,410
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 113
Podziękował: 2891
Podziękowano mu 1265 raz(y)
Post: #7
RE: Rusmap
(08/12/2019 12:26 PM)MineSDGame napisał(a):  O ile sie nie myle, winny jest plik def promods.

Możliwe wygeneruj jeszcze raz i spróbuj może niższą odległość rysowania dać . Mi przez def wyrzucało.
08/12/2019 03:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa