Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opcja "move"
Autor Wiadomość
Heywood Offline
Siofer
***
ViP

Skąd: Pilzno
Liczba postów: 269
Dołączył: 21/12/2017
Reputacja: 3
Podziękował: 111
Podziękowano mu 333 raz(y)
Post: #1
Opcja "move"
Hej, mam takie dziwne pytanie, możliwe, że będziecie wiedzieli o co chodzi. Coś zmieniali na 1.35 w map editorze? Jak chcę na widoku z lotu ptaka dać model "wyżej", to mi go podnosi, a jak chcę na dół, to go obniża, idzie to jakoś wyłączyć? Bo trochę irytuje.. Big Grin

30/12/2019 01:34 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Heywood Offline
Siofer
***
ViP

Skąd: Pilzno
Liczba postów: 269
Dołączył: 21/12/2017
Reputacja: 3
Podziękował: 111
Podziękowano mu 333 raz(y)
Post: #2
RE: Opcja "move"
Podnoszę ;>

01/01/2020 05:25 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Opcja "move" Maxxx_2006 1 158 02/11/2020 04:05 PM
Ostatni post: BaKing
  Chodniki opcją brush Zygzaczeq 2 597 02/05/2019 06:35 PM
Ostatni post: Zygzaczeq

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości