Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skin przestał działać
Autor Wiadomość
Tigre87 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 05/07/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Skin przestał działać
Witam, czy byłby ktoś chętny sprawdzić mój skin co z nim jest nie tak, że po zaktualizowaniu gry do 1.36 przestał działać, a wiem na 100% że jeszcze na 1.34 działał, na 1.35 nie wiem bo miałem przerwę w graniu.
Link do moda poniżej:

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
14/01/2020 05:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,139
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 64
Podziękował: 2221
Podziękowano mu 1032 raz(y)
Post: #2
RE: Skin przestał działać
Jak u ciebie nie działa to myślisz że będzie działał u kogoś innego a tak poza tym zapoznaj się z tym tematem na sam początek http://etrucks.pl/thread-35737.html

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
15/01/2020 08:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kazan1234 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 631
Dołączył: 23/03/2017
Reputacja: 22
Podziękował: 858
Podziękowano mu 880 raz(y)
Post: #3
RE: Skin przestał działać
Na dx11 żeby skin Ci działał prawidłowo to musisz go zapisać z minimapami, inaczej nie ma bata żeby działał

Zamówiłeś nowe ciągniki a nie ma ich kto odebrać? Pisz śmiało! Transportujemy również samochody osobowe,busy jak i traktory!

Zapraszam do tematu firmowego : Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Zapraszam na firmowy FanPage : Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
15/01/2020 09:14 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Tigre87
Tigre87 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 05/07/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Skin przestał działać
(15/01/2020 08:41 AM)Adam.J napisał(a):  Jak u ciebie nie działa to myślisz że będzie działał u kogoś innego a tak poza tym zapoznaj się z tym tematem na sam początek http://etrucks.pl/thread-35737.html

Nie, chciałem aby ktoś sprawdził mod od środka, czego mu brakuje.

(15/01/2020 09:14 AM)kazan1234 napisał(a):  Na dx11 żeby skin Ci działał prawidłowo to musisz go zapisać z minimapami, inaczej nie ma bata żeby działał

Dzięki bardzo, ale o co z tym chodzi? Kurna, ja już za długo nie jestem w temacie, dawno temu zrobiłem ten mod, teraz po długiej przerwie nawet taki głupi skin nie działa. Ahjo SCS Tongue
15/01/2020 06:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kazan1234 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 631
Dołączył: 23/03/2017
Reputacja: 22
Podziękował: 858
Podziękowano mu 880 raz(y)
Post: #5
RE: Skin przestał działać
(15/01/2020 06:03 PM)Tigre87 napisał(a):  
(15/01/2020 08:41 AM)Adam.J napisał(a):  Jak u ciebie nie działa to myślisz że będzie działał u kogoś innego a tak poza tym zapoznaj się z tym tematem na sam początek http://etrucks.pl/thread-35737.html

Nie, chciałem aby ktoś sprawdził mod od środka, czego mu brakuje.

(15/01/2020 09:14 AM)kazan1234 napisał(a):  Na dx11 żeby skin Ci działał prawidłowo to musisz go zapisać z minimapami, inaczej nie ma bata żeby działał

Dzięki bardzo, ale o co z tym chodzi? Kurna, ja już za długo nie jestem w temacie, dawno temu zrobiłem ten mod, teraz po długiej przerwie nawet taki głupi skin nie działa. Ahjo SCS Tongue

W dtxmb zaznaczasz z prawej strony ,,include minimap" a w Photoshop zaznaczasz żeby ci zapisało z minimapami

Zamówiłeś nowe ciągniki a nie ma ich kto odebrać? Pisz śmiało! Transportujemy również samochody osobowe,busy jak i traktory!

Zapraszam do tematu firmowego : Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Zapraszam na firmowy FanPage : Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
15/01/2020 06:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Tigre87
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,905
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 142
Podziękował: 249
Podziękowano mu 2587 raz(y)
Post: #6
RE: Skin przestał działać
Brak Mip Mapy a nie żadnej minimapy powoduje że skin nie działa także pod DX9. W tym wypadku nie ma to żadnego znaczenia. Od środka to sobie można sprawdzić co jest wewnątrz, o ile komuś uda się otworzyć ddsa. U mnie pojawia się błąd.

Image

Bynajmniej Notabene nie jest kubańskim kuzynem Defacto.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/01/2020 06:57 PM przez Borsuk.)
15/01/2020 06:57 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Tigre87 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 05/07/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Skin przestał działać
[quote='Borsuk' pid='340780' dateline='1579118244']

Używam programu DXTBmp i u mnie się otwiera Huh
15/01/2020 07:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Tigre87 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 05/07/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #8
RE: Skin przestał działać
Witam, udało się, skin już działa.
Gdyby ktoś był ciekawy jak go naprawiłem, to dzięki temu poradnikowi:
https://www.youtube.com/watch?v=Xg599gwW0W4
17/01/2020 06:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
bedzie magik
***
ViP

Skąd: Odludzie
Liczba postów: 809
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 26
Podziękował: 1692
Podziękowano mu 605 raz(y)
Post: #9
RE: Skin przestał działać
Ja zapisuje w 32 bit 888 i mi to pomogło

Na zamówienie zrobię:
- Malowania(skiny) na ciężarówki,również te z modów
-Tabliczki na szybę
-Naklejki na Szybę
-Loga np.do vs
-Dopisywanie definicji
-Zmianę tablicy rejestracyjnej w modelu
-Ekrany ładowania do ets2 i
a
ts

-Oraz wiele innych modyfikacjii.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
17/01/2020 07:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Program Euro Truck Simulator2-Steam przestał działać AtV_Krasnik 6 1,152 30/11/2018 10:37 PM
Ostatni post: AtV_Krasnik
  Kierownica Logitech GT przestała działać w ETS2 ! Gildzior 7 647 30/10/2018 11:34 AM
Ostatni post: Gildzior

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości