Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rusmap
Autor Wiadomość
Dawidek3344 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 145
Dołączył: 08/04/2019
Reputacja: 3
Podziękował: 46
Podziękowano mu 108 raz(y)
Post: #1
Rusmap
Mam pytanie. Pobrałem mapę Rosji na stronie promods, dałem rozpakuj przez inter explorer wchodzę do total commandera daję rozpakuj, wchodzę do gry, a tam nic niema... Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
24/01/2020 01:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MATAMET Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Poznań
Liczba postów: 222
Dołączył: 11/02/2011
Reputacja: 58
Podziękował: 471
Podziękowano mu 991 raz(y)
Post: #2
RE: Rusmap
"dałem rozpakuj przez inter explorer"
co?
24/01/2020 01:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 2,427
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 64
Podziękował: 1910
Podziękowano mu 3491 raz(y)
Post: #3
RE: Rusmap
Pobierz mapę z Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. linku.

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
24/01/2020 01:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawidek3344 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 145
Dołączył: 08/04/2019
Reputacja: 3
Podziękował: 46
Podziękowano mu 108 raz(y)
Post: #4
RE: Rusmap
(24/01/2020 01:42 PM)MATAMET napisał(a):  "dałem rozpakuj przez inter explorer"
co?

sorry mój błąd chodziło o otwórz
24/01/2020 02:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości