Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FS13 - Reshade
Autor Wiadomość
Igieev_ Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Kutno
Liczba postów: 150
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 7
Podziękował: 121
Podziękowano mu 144 raz(y)
Post: #1
FS13 - Reshade
witam. mam FS13 Titanium Edition na steam, najnowsza wersja gry. Gdy instaluje Reshade 3.0.8 (pod FS13 - sprawdzane) i po wejsciu do gry nie pojawia sie nic o reshade jak w ets ten górny pasek że reshade jest i przyciski żeby go ustawić. ktoś wie o co może chodzić? W FS19 wszystko hula Wink
27/01/2020 06:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,946
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 144
Podziękował: 251
Podziękowano mu 2631 raz(y)
Post: #2
RE: FS13 - Reshade
(27/01/2020 06:14 PM)Igieev_ napisał(a):  witam. mam FS13 Titanium Edition na steam, najnowsza wersja gry. Gdy instaluje Reshade 3.0.8 (pod FS13 - sprawdzane) i po wejsciu do gry nie pojawia sie nic o reshade jak w ets ten górny pasek że reshade jest i przyciski żeby go ustawić. ktoś wie o co może chodzić? W FS19 wszystko hula Wink

Ktoś wie. FS13 używa starych bibliotek DX9, ETS2 DX11, FS19 DX11 i wyższe. Więc w początkowej konfiguracji Reshade powinieneś zaznaczyć opcję Direct 3D 9, w innym wypadku konsola ustawień będzie niedostępna.

Image

Bynajmniej Notabene nie jest kubańskim kuzynem Defacto.
27/01/2020 08:05 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Igieev_ , Adam.J
Igieev_ Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Kutno
Liczba postów: 150
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 7
Podziękował: 121
Podziękowano mu 144 raz(y)
Post: #3
RE: FS13 - Reshade
(27/01/2020 08:05 PM)Borsuk napisał(a):  
(27/01/2020 06:14 PM)Igieev_ napisał(a):  witam. mam FS13 Titanium Edition na steam, najnowsza wersja gry. Gdy instaluje Reshade 3.0.8 (pod FS13 - sprawdzane) i po wejsciu do gry nie pojawia sie nic o reshade jak w ets ten górny pasek że reshade jest i przyciski żeby go ustawić. ktoś wie o co może chodzić? W FS19 wszystko hula Wink

Ktoś wie. FS13 używa starych bibliotek DX9, ETS2 DX11, FS19 DX11 i wyższe. Więc w początkowej konfiguracji Reshade powinieneś zaznaczyć opcję Direct 3D 9, w innym wypadku konsola ustawień będzie niedostępna.
dzięki wielkie! Big Grin
27/01/2020 08:12 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Igieev_ Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Kutno
Liczba postów: 150
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 7
Podziękował: 121
Podziękowano mu 144 raz(y)
Post: #4
RE: FS13 - Reshade
refresh

@Borsuk niestety, nie zadziałało to. Czy może to być wina Windowsa lub wersji Steamowej? :E
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02/02/2020 11:53 AM przez Igieev_.)
02/02/2020 11:51 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Igieev_ Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Kutno
Liczba postów: 150
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 7
Podziękował: 121
Podziękowano mu 144 raz(y)
Post: #5
RE: FS13 - Reshade
@refresh..
21/02/2020 12:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [FS13] Poszukiwana ekipa do wspólnej gry. Maciejos 4 2,750 24/01/2016 07:17 AM
Ostatni post: Dominiko
  [FS13]Szukam ekipy na MP kacpero1050 0 1,292 07/05/2015 10:17 AM
Ostatni post: kacpero1050

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości