Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamera 0
Autor Wiadomość
kamil2228 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 28/01/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Kamera 0
Czy u was na kamerze 0 nie działa też pojawienie się ciężarówki klikając F9, tylko robi się screen? Bo od wersji mam taki problem, a chciałbym to naprawić, bo to dla mnie ważne :/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30/01/2020 01:58 PM przez kamil2228.)
28/01/2020 04:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Strzeleckyy Offline
Renault Magnum <3
****
Trucker

Skąd: CTR [K-P]
Liczba postów: 157
Dołączył: 31/12/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 116
Podziękowano mu 94 raz(y)
Post: #2
RE: Kamera 0
A w jakich sytuacjach tak masz?
28/01/2020 05:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,114
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 68
Podziękował: 2436
Podziękowano mu 1076 raz(y)
Post: #3
RE: Kamera 0
Proszę przeczytać najpierw to http://etrucks.pl/thread-35737.html

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
28/01/2020 05:18 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kamil2228 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 28/01/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Kamera 0
Nie potrzebuje logu, poprostu zamiast pojawiania robi mi to zrzut ekranu. Bez modyfikacji tak samo.
28/01/2020 05:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Player Not Found Offline
Map Maker
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 37
Dołączył: 28/04/2019
Reputacja: 2
Podziękował: 20
Podziękowano mu 32 raz(y)
Post: #5
RE: Kamera 0
Dość banalne, ale sprawdź czy w ustawieniach nie masz przypisany zrzut ekranu pod f9 bo domyślnie jest pod f10 bodajże.
Jeżeli to nie pomoże do sprawdź jeszcze raz czy wszystko masz w configu ustawione prawidłowo bo możliwe, że ci się coś zresetowało. Innego wyjścia nie widzę.
28/01/2020 06:11 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kamil2228 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 28/01/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Kamera 0
(28/01/2020 06:11 PM)Wtubel napisał(a):  Dość banalne, ale sprawdź czy w ustawieniach nie masz przypisany zrzut ekranu pod f9 bo domyślnie jest pod f10 bodajże.
Jeżeli to nie pomoże do sprawdź jeszcze raz czy wszystko masz w configu ustawione prawidłowo bo możliwe, że ci się coś zresetowało. Innego wyjścia nie widzę.

W configu gdzie?
28/01/2020 06:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości