Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drzewko help
Autor Wiadomość
notik Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 23
Dołączył: 24/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 7
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #1
Drzewko help
Siema. Znalazłem model palety (1szt.), zmniejszyłem ją bo była bardzo duża. Zacząłem je piętrzyć do (10szt.). Każdy jeden model składał się z dwóch osobnych modeli "wood & wire_0itd..". Potrzebuję je wszystkie połączyć jako jeden model zamiast tego "wood i wire" aby było np. "paleta". Próbowałem funkcją Attach, niby połączyłem kilka ze sobą ale nie wiem jak połączyć jeden model palety w jeden cały (10szt.). Help pls guys

Zdjęcie dla uwagi:

Image
30/01/2020 03:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
notik Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 23
Dołączył: 24/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 7
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #2
RE: Drzewko help
reeeeeeefref
31/01/2020 03:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
notik Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 23
Dołączył: 24/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 7
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #3
RE: Drzewko help
reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeef
04/02/2020 02:51 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Iśmik Offline
król
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 569
Dołączył: 18/11/2013
Reputacja: 11
Podziękował: 305
Podziękowano mu 594 raz(y)
Post: #4
RE: Drzewko help
No attachem. Jeśli po kilku się rozsypują to nic nie zrobisz.
04/02/2020 03:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kazan1234 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 669
Dołączył: 23/03/2017
Reputacja: 26
Podziękował: 958
Podziękowano mu 984 raz(y)
Post: #5
RE: Drzewko help
Jak ci funkcję nie pomagają to daj ten sam model jako pmd i zapisz, automatycznie ci połączyć w jeden obiekt

Zamówiłeś nowe ciągniki a nie ma ich kto odebrać? Pisz śmiało! Transportujemy również samochody osobowe,busy jak i traktory!

Zapraszam do tematu firmowego : Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Zapraszam na firmowy FanPage : Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
04/02/2020 07:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
notik Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 23
Dołączył: 24/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 7
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #6
RE: Drzewko help
(04/02/2020 07:20 PM)kazan1234 napisał(a):  Jak ci funkcję nie pomagają to daj ten sam model jako pmd i zapisz, automatycznie ci połączyć w jeden obiekt

Nie wiem czy robiłem dobrze, ale zapisywałem opcją "export" i jako .pmd
Gdy daję merge to nie pojawia się .pmd Jak daję "import" to modelu wcale nie ma w zmodzie :/
07/02/2020 08:31 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak poprawnie stworzyć Drzewko i jak obsługiwać Blender2SCS? Dominiko 1 1,119 23/04/2016 09:58 AM
Ostatni post: Michal_Z_gno

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości