Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Mercedesem
Autor Wiadomość
Dawidek3344 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 145
Dołączył: 08/04/2019
Reputacja: 3
Podziękował: 46
Podziękowano mu 108 raz(y)
Post: #1
Problem z Mercedesem
Cześć
Mam problem. pobrałem reworked Mercedesa mp3 od Shumiego wersja 3.0 na 1.36, gdy chcę dodać moda do listy używanych modyfikacji piszę mod niekompatybilny.
Posiadam wersję 1.36. Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi.Wink
09/02/2020 04:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 389
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 20
Podziękował: 347
Podziękowano mu 417 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z Mercedesem
Kiedyś był post że trzeba w jednym pliku ścieżkę usunąć i będzie działało. Też kiedy miałem to ale ze Scanią.

Nie stety nie powiem Ci jaki plik bo jestem teraz w trasie i na telefonie wchodzę na forum bo lapka nie chce mi się włączać

09/02/2020 06:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 389
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 20
Podziękował: 347
Podziękowano mu 417 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z Mercedesem
Poczytaj w tym poście Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Może będzie to samo

09/02/2020 06:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,356
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 107
Podziękował: 2798
Podziękowano mu 1217 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z Mercedesem
W pliku manifest jest wersjach 1.36?

Jeżeli mój post był wartościowy możesz mi się odwdzięczyć podziękowaniem, czy punktem reputacji Big Grin
09/02/2020 06:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości