Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z zmodelerem
Autor Wiadomość
freshovsky Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Jastrzębie-Zdrój
Liczba postów: 17
Dołączył: 20/12/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 3 raz(y)
Post: #1
Problem z zmodelerem
Piszę post na nowo, ponieważ tamten usunąłem z myślą że już działa.

Jestem zielony w modelowaniu.

Dodałem do Scanii R1 z Drimaxu od Matiego łapacz snów, zrobiłem wszystko ładnie według poradnika, lecz gdy wchodzę do gry, crashuje na ekranie ładowania do menu głównego.

Jakieś porady?
15/02/2020 02:48 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
freshovsky Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Jastrzębie-Zdrój
Liczba postów: 17
Dołączył: 20/12/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 3 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z zmodelerem
Spoko, spróbuję.
15/02/2020 06:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
freshovsky Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Jastrzębie-Zdrój
Liczba postów: 17
Dołączył: 20/12/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 3 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z zmodelerem
Gdy próbowałem po przekonwertowaniu załadować scanię od scs'u wypluł mi taki błąd: https://imgur.com/a/apFKktX
A gdy próbuję załadować inną scs'owską ciężarówkę to po prostu mi crashuje zmoda.

Naprawdę nie wiem co ja źle robie.
15/02/2020 06:55 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Galaxy Offline
VIP
****
Trucker

Skąd: Dębica - Podkarpacie
Liczba postów: 651
Dołączył: 28/10/2017
Reputacja: 28
Podziękował: 437
Podziękowano mu 888 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z zmodelerem
Bo używasz zmoda2, a zmod2 nawet nie wiem czy importuje pliki z wersji 1.30, a co dopiero 1.35 lub 1.36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/02/2020 07:04 PM przez Galaxy.)
15/02/2020 07:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
freshovsky Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Jastrzębie-Zdrój
Liczba postów: 17
Dołączył: 20/12/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 3 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z zmodelerem
maasakra, aż mi się odechciewa robić w zmodzie czegokolwiek..
15/02/2020 07:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem ze zmodelerem .:Szeregowy:. 2 1,246 18/12/2015 04:20 PM
Ostatni post: Michal_Z_gno

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa