Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z zmodelerem
Autor Wiadomość
freshovsky Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Jastrzębie-Zdrój
Liczba postów: 15
Dołączył: 20/12/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 3 raz(y)
Post: #1
Problem z zmodelerem
Piszę post na nowo, ponieważ tamten usunąłem z myślą że już działa.

Jestem zielony w modelowaniu.

Dodałem do Scanii R1 z Drimaxu od Matiego łapacz snów, zrobiłem wszystko ładnie według poradnika, lecz gdy wchodzę do gry, crashuje na ekranie ładowania do menu głównego.

Jakieś porady?
15/02/2020 12:48 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,957
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 148
Podziękował: 273
Podziękowano mu 2756 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z zmodelerem
(15/02/2020 12:48 PM)freshovsky napisał(a):  Piszę post na nowo, ponieważ tamten usunąłem z myślą że już działa.

Jestem zielony w modelowaniu.

Dodałem do Scanii R1 z Drimaxu od Matiego łapacz snów, zrobiłem wszystko ładnie według poradnika, lecz gdy wchodzę do gry, crashuje na ekranie ładowania do menu głównego.

Jakieś porady?

Porada.
Spróbuj analogicznie dodać łapacz snów na Scanie od scs, jeśli wszystko będzie ok to kontaktuj się w tej sprawie bezpośrednio z Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. modyfikacji.

ImageImage
15/02/2020 04:04 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
freshovsky Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Jastrzębie-Zdrój
Liczba postów: 15
Dołączył: 20/12/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 3 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z zmodelerem
Spoko, spróbuję.
15/02/2020 04:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,957
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 148
Podziękował: 273
Podziękowano mu 2756 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z zmodelerem
Najpierw zacznij zabawę od modyfikacji od scs, w sumie najlepiej na nich się uczyć by mieć jakieś podstawy, jednak modyfikacje fanowskie, tym bardziej jeśli nie są stworzone od zera to jednak rzeźba i trudno powiedzieć czemu coś nie działa a powinno Wink.

ImageImage
15/02/2020 04:38 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
freshovsky Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Jastrzębie-Zdrój
Liczba postów: 15
Dołączył: 20/12/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 3 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z zmodelerem
Gdy próbowałem po przekonwertowaniu załadować scanię od scs'u wypluł mi taki błąd: https://imgur.com/a/apFKktX
A gdy próbuję załadować inną scs'owską ciężarówkę to po prostu mi crashuje zmoda.

Naprawdę nie wiem co ja źle robie.
15/02/2020 04:55 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Galaxy Offline
VIP
****
Trucker

Skąd: Dębica - Podkarpacie
Liczba postów: 607
Dołączył: 28/10/2017
Reputacja: 24
Podziękował: 378
Podziękowano mu 768 raz(y)
Post: #6
RE: Problem z zmodelerem
Bo używasz zmoda2, a zmod2 nawet nie wiem czy importuje pliki z wersji 1.30, a co dopiero 1.35 lub 1.36

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/02/2020 05:04 PM przez Galaxy.)
15/02/2020 05:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
freshovsky Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Jastrzębie-Zdrój
Liczba postów: 15
Dołączył: 20/12/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 3 raz(y)
Post: #7
RE: Problem z zmodelerem
maasakra, aż mi się odechciewa robić w zmodzie czegokolwiek..
15/02/2020 05:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,957
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 148
Podziękował: 273
Podziękowano mu 2756 raz(y)
Post: #8
RE: Problem z zmodelerem
(15/02/2020 05:09 PM)freshovsky napisał(a):  maasakra, aż mi się odechciewa robić w zmodzie czegokolwiek..

Załóż konto na stronie Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść., pobierz program, załaduj licencję trial na 15 dni według instrukcji i jeśli będziesz miał dużo chęci na pewno w tym czasie sporo się nauczysz Smile. Nie poddawaj się.

ImageImage
15/02/2020 05:52 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem ze zmodelerem .:Szeregowy:. 2 949 18/12/2015 02:20 PM
Ostatni post: Michal_Z_gno

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości