Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z rejestracjami
Autor Wiadomość
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 131
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 85
Podziękowano mu 123 raz(y)
Post: #1
Problem z rejestracjami
Hej, po przejściu na 1.36 wszystkie polskie tablice rejestracyjne wyglądają u mnie tak (różowe coś):
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Zainstalowany RM,PM,PR,Southern Region.
Dodam, że taki problem jest tylko z polskimi blachami.

Jeżeli ktoś coś wie i może pomóc będę bardzo wdzięczny Wink
Pozdrawiam

19/02/2020 06:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KomCior Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 78
Dołączył: 13/05/2016
Reputacja: 2
Podziękował: 3
Podziękowano mu 44 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z rejestracjami
zła kolejność map

Image
19/02/2020 06:25 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 131
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 85
Podziękowano mu 123 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z rejestracjami
Jakieś sugestie?
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

19/02/2020 06:51 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michaleczeq Offline
PR Team
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 311
Dołączył: 20/09/2016
Reputacja: 33
Podziękował: 78
Podziękowano mu 965 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z rejestracjami
Wina łącznika RM
19/02/2020 07:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: wojson
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 131
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 85
Podziękowano mu 123 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z rejestracjami
W takim razie czy jest jakieś inne aktualne połączenie? Połączenie dodane do RM nic nie zmienia, rejestracje nadal takie same.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19/02/2020 07:41 PM przez wojson.)
19/02/2020 07:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
adamix Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 81
Dołączył: 15/02/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 31
Podziękowano mu 13 raz(y)
Post: #6
RE: Problem z rejestracjami
http://etrucks.pl/thread-45741-page-22.html post #213
Miałem podobny problem przy wersji 1.35. W pliku roadconnector jest jakiś element, który powoduje błąd.
19/02/2020 08:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 131
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 85
Podziękowano mu 123 raz(y)
Post: #7
RE: Problem z rejestracjami
Problem rozwiązany, znalazłem najnowszy RC w wątku PR od pana Sergey'a. Problem zniknął, temat można zamknąć/usunąć/zostawić dla innych użytkowników?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19/02/2020 08:11 PM przez wojson.)
19/02/2020 08:11 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Michal_Z_gno
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości