Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamera 2 pod mapą
Autor Wiadomość
Olexon Offline
Forza Kubica
***
ViP

Skąd: Lublin (LU)
Liczba postów: 198
Dołączył: 22/08/2016
Reputacja: 6
Podziękował: 502
Podziękowano mu 260 raz(y)
Post: #1
Kamera 2 pod mapą
Siemka, mam taki oto dziwny problem. Otóż gdy wybieram kamere zewnętrzną ona zamiast być za ciężarówką jest pod nią, pod podwoziem konkretnie. To jeszcze aż tak bardzo nie utrudnia rozgrywki bo jest kamera zaro ale najgorsze jest to, że gdy wchodze do menadzera zdjęć w tryb fotograficzny to kamere mam też pod mapą i nie mogę spod niej wyjść co uniemożliwia praktycznie robienie zrzutów ekranu. Dzięki za każdą sugestie. Pozdro!

Image
"Cztery ściany to nie dla mnie port..."
02/03/2020 10:42 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michal_Z_gno Offline
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 15,107
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 630
Podziękował: 33781
Podziękowano mu 15436 raz(y)
Post: #2
RE: Kamera 2 pod mapą
Pokaż listę modów jakich używasz i ich kolejność w menagerze bo bez tego tak w ciemno to nie bardzo idzie coś podpowiedzieć.

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
02/03/2020 11:29 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Olexon
Iśmik Offline
król
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 559
Dołączył: 18/11/2013
Reputacja: 12
Podziękował: 395
Podziękowano mu 650 raz(y)
Post: #3
RE: Kamera 2 pod mapą
Brakuje jakieś flary albo ona jest pod autem. Bym obstawiał tą pierwszą opcję. Zobacz w base jakie flary od kamer ma auto i porównaj se swoim autem.
02/03/2020 11:36 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Olexon , kamyczek
Olexon Offline
Forza Kubica
***
ViP

Skąd: Lublin (LU)
Liczba postów: 198
Dołączył: 22/08/2016
Reputacja: 6
Podziękował: 502
Podziękowano mu 260 raz(y)
Post: #4
RE: Kamera 2 pod mapą
(02/03/2020 11:36 AM)Iśmik napisał(a):  Brakuje jakieś flary albo ona jest pod autem. Bym obstawiał tą pierwszą opcję. Zobacz w base jakie flary od kamer ma auto i porównaj se swoim autem.

Dzięki Mati wystarczyło zmienić nazwę flary cam_cabin 0 na cam_cabin a i przenieść ją do cab_base.

Image
"Cztery ściany to nie dla mnie port..."
02/03/2020 12:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa