Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 głosów - 2 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ETS2] Scania RII
Autor Wiadomość
Matias00 Offline
Mofia Złotych Tondemiorzy
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 358
Dołączył: 27/10/2013
Reputacja: 10
Podziękował: 493
Podziękowano mu 367 raz(y)
Post: #1
Scania RII
Siema! W związku z moimi 20 urodzinkami wydaję dla was Scanię RII Łysego. Pozdrawiam i dzięki za życzenia! Ma drobnostki do poprawy. Nie pamiętam czy ma zgodny inter a jeśli to trzeba kupić blendę...

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.


Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

21/03/2020 07:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Ruski102 , michalz , Strzeleckyy , Michal_Z_gno
sebciogaming1888 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 05/11/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #2
RE: Scania RII
W jakim sensie trza kupić blendę w serwisie czy co xde z góry dzięki za odp Wink
21/03/2020 08:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
łukasz123 Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 246
Dołączył: 30/03/2017
Reputacja: 2
Podziękował: 325
Podziękowano mu 335 raz(y)
Post: #3
RE: Scania RII
(21/03/2020 08:32 PM)sebciogaming1888 napisał(a):  W jakim sensie trza kupić blendę w serwisie czy co xde z góry dzięki za odp Wink

W serwisie
21/03/2020 08:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Judasz* Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 01/06/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #4
RE: Scania RII
kupiłem blende brak interioru.
22/03/2020 12:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wojtek199723 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 15
Dołączył: 20/03/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #5
RE: Scania RII
też nie mam interioru
22/03/2020 03:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
asiok Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 08/11/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #6
RE: Scania RII
Jakiś tam interior jest, ale przy największej kabinie : )
23/03/2020 11:08 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukitrucker1 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 06/07/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Scania RII
Naczepa po podłączeniu jest wysoko :///
24/03/2020 07:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kaczor69 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 18
Dołączył: 08/01/2019
Reputacja: 1
Podziękował: 71
Podziękowano mu 19 raz(y)
Post: #8
RE: Scania RII
(24/03/2020 07:07 PM)lukitrucker1 napisał(a):  Naczepa po podłączeniu jest wysoko :///

Ustaw se w zmodzie
24/03/2020 07:19 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Fryzux Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Dębica
Liczba postów: 24
Dołączył: 27/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #9
RE: Scania RII
Nie ma firanek i innych akcesoriów w intku
31/03/2020 06:47 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Strzeleckyy Offline
Renault Magnum <3
****
Trucker

Skąd: CTR [K-P]
Liczba postów: 155
Dołączył: 31/12/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 117
Podziękowano mu 93 raz(y)
Post: #10
RE: Scania RII
(31/03/2020 06:47 AM)Fryzux napisał(a):  Nie ma firanek i innych akcesoriów w intku

Czytałeś opis?
31/03/2020 07:13 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Matias00
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Scania R500 V8 RII Topline Stoneridge 32 11,833 04/02/2015 03:11 PM
Ostatni post: ziomek44gta

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości