Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z dodaniem do modelu.
Autor Wiadomość
Polak2115 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Grójec
Liczba postów: 9
Dołączył: 27/01/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Problem z dodaniem do modelu.
Witam,mam problem z dodaniem w zmodzie rzeczy m.in takich jak falban.Model to rework volvo fh4 by eugene gdy dodam to wszystko jest w porządku i widać wszystko ładnie leczy gdy włączę modyfikację do volva eugene low deck addon to nie widać tego co zrobiłem.Gdy mod low deck addon jest pod modem głównym widać lecz gdy zmieniam podwozie na low deck wywala mnie z gry,natomiast gdy jest nad modem głównym nie widać lecz nie wywala przy zmianie mógłby ktoś pomóc mi się z tym uporać siedzę i męczę się z tym cały dzień z góry bardzo dziękuje Big Grin!
28/03/2020 07:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z deformacja(?) tekstury modelu Kamień 3 569 17/01/2020 01:54 AM
Ostatni post: Kamień
  Problem z Importem i Exportem Modelu Adam.J 0 498 03/12/2018 05:33 PM
Ostatni post: Adam.J
  [ME] Problem po exporcie modelu Dominiko 8 1,465 11/01/2017 10:49 PM
Ostatni post: MAD MAX
  Problem z wyexportowaniem modelu Sajgon_48[PL] 1 832 03/11/2016 05:27 PM
Ostatni post: Sajgon_48[PL]
  Problem po wyeksportowaniu modelu do ME. Dominiko 3 1,132 06/09/2016 01:54 PM
Ostatni post: Misiek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości