Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ProMods 2.43 nie ładuje się
Autor Wiadomość
piotr13 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Ropczyce - Podkarpacie
Liczba postów: 19
Dołączył: 31/03/2020
Reputacja: 1
Podziękował: 12
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #11
RE: ProMods 2.43 nie ładuje się
Dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że mam to zrobić tutaj, tylko że nie wiem którą opcję wybrać żeby została 1.36.2.55.
To będzie ta temporary_1_36-1.36.x for incompatible mods? Czy jakaś inna?

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
02/04/2020 05:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Ziom Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 991
Dołączył: 17/09/2017
Reputacja: 17
Podziękował: 853
Podziękowano mu 957 raz(y)
Post: #12
RE: ProMods 2.43 nie ładuje się
(02/04/2020 05:30 PM)piotr13 napisał(a):  Dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że mam to zrobić tutaj, tylko że nie wiem którą opcję wybrać żeby została 1.36.2.55.
To będzie ta temporary_1_36-1.36.x for incompatible mods? Czy jakaś inna?

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Jak wybierzec opcję temponary 1_36-1.36 będzie numer niższa wersja - sam to sprawdziałem. A kolei wybierzec opcje brak anulowane we wszystkich wersjach to będziesz miał wersję aktualną czyli 1.36.2.55. Wiem o co Ci chodzi chcieć zachować aktualną wersję niestedy nie można ,trzeba czekać aż wyjdzie patch 1.37 to wtedy będzie temponary 1.36.2.55.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02/04/2020 05:55 PM przez Ziom.)
02/04/2020 05:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: piotr13
piotr13 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Ropczyce - Podkarpacie
Liczba postów: 19
Dołączył: 31/03/2020
Reputacja: 1
Podziękował: 12
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #13
RE: ProMods 2.43 nie ładuje się
Rozumiem, dziękuję za odpowiedź Big Grin.
Wszystkim, którzy tu odpowiedzieli dziękuję Big Grin.
Temat myślę, że został rozwiązany
02/04/2020 06:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Ania
Ania Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,766
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 177
Podziękował: 2792
Podziękowano mu 5126 raz(y)
Post: #14
RE: ProMods 2.43 nie ładuje się
Wątek zamykam. Gdyby były kolejne pytania proszę autora o prywatną wiadomość, i wątek zostanie otwarty ponownie.

02/04/2020 08:03 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Pojawiają się błędy z miastami które nie istnieją na mojej mapie wraz z dlc patryk1827 5 229 28/04/2020 12:21 AM
Ostatni post: patryk1827
  Nowy laptop, stary save z chmury, nie ładuje lecz wywala. Krzychu257 5 180 19/04/2020 12:49 PM
Ostatni post: Krzychu257
  Gra nie chce się włączyć michax09 15 587 14/03/2020 09:58 PM
Ostatni post: michax09
  Gra nie włącza sie rafinex2 6 403 28/01/2020 05:16 PM
Ostatni post: Adam.J
  Gra się nie uruchamia xArgonaRx 0 220 08/12/2019 05:34 PM
Ostatni post: xArgonaRx

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości