Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 1 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z naczepa
Autor Wiadomość
Masej97 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 13
Dołączył: 31/01/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Problem z naczepa
Witam, mam pytanie czy jest możliwości zmiany wysokości naczepy, bo po podpięciu jej widać siodło w trucku ? Image
12/04/2020 10:15 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
_Y0ogi_ Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Pleszew // Wlkp.
Liczba postów: 409
Dołączył: 04/07/2017
Reputacja: 8
Podziękował: 176
Podziękowano mu 328 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z naczepa
Trzeba ustawić punk zaczepu ustawić niżej albo zastosować podwozie typu lowdeck w volvie
12/04/2020 10:29 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Masej97 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 13
Dołączył: 31/01/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z naczepa
Raczej by było lepiej ustawić ten punkt zaczepu bo jak użyje trucka z podwoziem lowdeck to jest to samo nadal
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/04/2020 11:02 AM przez Masej97.)
12/04/2020 11:01 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 389
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 20
Podziękował: 347
Podziękowano mu 417 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z naczepa
odpalaj zmoda i ustaw Smile

12/04/2020 11:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kamień Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Wrocław
Liczba postów: 163
Dołączył: 06/12/2016
Reputacja: 7
Podziękował: 187
Podziękowano mu 216 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z naczepa
(12/04/2020 11:02 AM)Adriano1151 napisał(a):  odpalaj zmoda i ustaw :)

czemu akurat zmoda? w blenderze tez sie da, a jest darmowy :))

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/04/2020 11:04 AM przez Kamień.)
12/04/2020 11:03 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 389
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 20
Podziękował: 347
Podziękowano mu 417 raz(y)
Post: #6
RE: Problem z naczepa
(12/04/2020 11:03 AM)Kamień napisał(a):  czemu akurat zmoda? w blenderze tez sie da, a jest darmowy Smile)

Dałem tylko przykład Smile ja wole zmoda bo łatwiejszy dla mnie jest

12/04/2020 11:06 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Masej97 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 13
Dołączył: 31/01/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Problem z naczepa
Byłby ktoś chętny w ogarnięciu tego, oczywiście nie za darmo dla mnie te blendery i zmody to czarna magia ?
12/04/2020 12:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości