Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak wyłączyć "radar"
Autor Wiadomość
leon85 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Świdwin ZSD
Liczba postów: 19
Dołączył: 04/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #1
Jak wyłączyć "radar"
Witam,

Jak wyłączyć radar po prawej?
Nigdy wcześniej nie miałem tego czegoś Wink
Tj. jakaś nakładka sadzę, że od Steam'a. Może jakiś remote play?

https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/wLSW...BU9xVKKshu

https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/urpt...SNfqju6BKt

Image
12/04/2020 10:29 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kamień Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Wrocław
Liczba postów: 163
Dołączył: 06/12/2016
Reputacja: 7
Podziękował: 187
Podziękowano mu 215 raz(y)
Post: #2
RE: Jak wyłączyć "radar"
dałeś link do usunięcia zdjęcia i jakiś śmieszek usunął je ;v

Image
12/04/2020 11:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
leon85 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Świdwin ZSD
Liczba postów: 19
Dołączył: 04/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #3
RE: Jak wyłączyć "radar"
(12/04/2020 11:02 AM)Kamień napisał(a):  dałeś link do usunięcia zdjęcia i jakiś śmieszek usunął je ;v
Faktycznie nawet nie spojrzałem Wink

https://www.fotosik.pl/zdjecie/0390008845f46a51

https://www.fotosik.pl/zdjecie/86ed0c33e2eeb566

Image
12/04/2020 01:31 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
_Y0ogi_ Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Pleszew // Wlkp.
Liczba postów: 409
Dołączył: 04/07/2017
Reputacja: 8
Podziękował: 176
Podziękowano mu 328 raz(y)
Post: #4
RE: Jak wyłączyć "radar"
(12/04/2020 01:31 PM)leon85 napisał(a):  
(12/04/2020 11:02 AM)Kamień napisał(a):  dałeś link do usunięcia zdjęcia i jakiś śmieszek usunął je ;v
Faktycznie nawet nie spojrzałem Wink

https://www.fotosik.pl/zdjecie/0390008845f46a51

https://www.fotosik.pl/zdjecie/86ed0c33e2eeb566

A to nie jest jakaś modyfikacja ?? bo z tego co kojarzę nie ma w ustawieniach żadnej opcji związanej z radarem ale moge sie mylić
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/04/2020 01:38 PM przez _Y0ogi_.)
12/04/2020 01:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
leon85 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Świdwin ZSD
Liczba postów: 19
Dołączył: 04/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #5
RE: Jak wyłączyć "radar"
No właśnie mam tylko PLR+Promods.

Image
12/04/2020 01:42 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
_Y0ogi_ Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Pleszew // Wlkp.
Liczba postów: 409
Dołączył: 04/07/2017
Reputacja: 8
Podziękował: 176
Podziękowano mu 328 raz(y)
Post: #6
RE: Jak wyłączyć "radar"
A jak zrobisz nowy save bez modów to tam też pokazuje se radar Pytajnik
12/04/2020 02:34 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
leon85 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Świdwin ZSD
Liczba postów: 19
Dołączył: 04/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #7
RE: Jak wyłączyć "radar"
(12/04/2020 02:34 PM)_Y0ogi_ napisał(a):  A jak zrobisz nowy save bez modów to tam też pokazuje se radar Pytajnik

nie ma znaczenia. Zanim wybiorę profil pojawia się ten "radar".
Tylko w ETS2 to jest.

https://www.fotosik.pl/zdjecie/5bf8bfa17e7f7b45

Image
12/04/2020 03:05 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
leon85 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Świdwin ZSD
Liczba postów: 19
Dołączył: 04/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #8
RE: Jak wyłączyć "radar"
https://www.fotosik.pl/zdjecie/d344628d51cbf5b3

ten radar jest chyba os remote play together...
nie wiem jak to wyłączyć.

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/04/2020 03:14 PM przez leon85.)
12/04/2020 03:13 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
leon85 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Świdwin ZSD
Liczba postów: 19
Dołączył: 04/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #9
RE: Jak wyłączyć "radar"
Rozwiązane.
Apka Nahimic od karty dzwiękowej włączała nakładkę.
Dodam, że tylko e ETS2.

Image
12/04/2020 03:50 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości