Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z odpaleniem gry
Autor Wiadomość
Wojtek! Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Koło
Liczba postów: 139
Dołączył: 31/12/2017
Reputacja: 3
Podziękował: 56
Podziękowano mu 112 raz(y)
Post: #1
Problem z odpaleniem gry
Witam,
Od dziś mam problem z włączeniem Ets2. Usunąłem wszystkie mody i zrobiłem spójność plików a gra nadal nie chce się odpalić. Przez chwilę się włącza i nagle przestaje działać bez komunikatu. Poniżej przesyłam log:
https://pastebin.com/vCduc3GZ
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16/04/2020 12:24 PM przez Wojtek!.)
15/04/2020 02:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wojtek! Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Koło
Liczba postów: 139
Dołączył: 31/12/2017
Reputacja: 3
Podziękował: 56
Podziękowano mu 112 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z odpaleniem gry
Ponawiam, może miał ktoś ten sam problem? :E
15/04/2020 08:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Daras94 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Trzcianka
Liczba postów: 1,671
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 27
Podziękował: 960
Podziękowano mu 2006 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z odpaleniem gry
Jeżeli na czystym są takie rzeczy, a widzę że masz betę to jest duże prawdopodobieństwo że to wina tej bety. Spróbuj usunąć jeszcze z moich dokumentów folder cache i wygenerować nowy. Możliwe że się plik uszkodził ale w teorii wtedy powinno wywalać przy ładowaniu.
15/04/2020 10:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wojtek! Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Koło
Liczba postów: 139
Dołączył: 31/12/2017
Reputacja: 3
Podziękował: 56
Podziękowano mu 112 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z odpaleniem gry
Nie mam bety :E
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16/04/2020 11:49 AM przez Wojtek!.)
16/04/2020 11:48 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 943
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 74
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2573 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z odpaleniem gry
Dla mnie to jest ewidentny pirat.
Jak nie masz bety, skoro ostatnia wersja 'nie beta' to wersja 1.36.xx
Jak więc zrobiłeś spójność plików?

Wybierz na steamie wersje "BRAK-anulowanie udziału we wszystkich beta" i daj log z takiej wersji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16/04/2020 12:10 PM przez RadolSzczecin.)
16/04/2020 12:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wojtek! Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Koło
Liczba postów: 139
Dołączył: 31/12/2017
Reputacja: 3
Podziękował: 56
Podziękowano mu 112 raz(y)
Post: #6
RE: Problem z odpaleniem gry
Wersja nie jest piratem, jest w stu procentach oryginalna.
Zaaktualizowałem log Smile
16/04/2020 12:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 943
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 74
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2573 raz(y)
Post: #7
RE: Problem z odpaleniem gry
No i jak? Dalej ci sie nie chce uruchomić?
Na steamie powinna też byc opcja uruchomienia bezpiecznego - 'safe'
Próbuj - mozesz takze ewentualnie spróbować na razie w dx9 odpalić.

Trzeba kombinować, bo nic nie widać ewidentnie co jest przyczyną.
16/04/2020 02:39 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wojtek! Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Koło
Liczba postów: 139
Dołączył: 31/12/2017
Reputacja: 3
Podziękował: 56
Podziękowano mu 112 raz(y)
Post: #8
RE: Problem z odpaleniem gry
Korzystałem też z uruchomienia bezpiecznego nadal nie pomaga. Może reinstall da radę, lecz mam pytanie czy profil, godziny itd. zresetuje się?
16/04/2020 02:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
superpiotr4 Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 294
Dołączył: 02/09/2019
Reputacja: 16
Podziękował: 161
Podziękowano mu 176 raz(y)
Post: #9
RE: Problem z odpaleniem gry
(16/04/2020 02:43 PM)Wojtek! napisał(a):  Korzystałem też z uruchomienia bezpiecznego nadal nie pomaga. Może reinstall da radę, lecz mam pytanie czy profil, godziny itd. zresetuje się?

Niestety tak. Musisz najpierw skopiować swój profil z folderu profiles. (Jednak upewnij się, że nie masz włączonej chmury w Steam) Jego lokalizacja to Ten Komputer/Dokumenty/Euro Truck Simulator 2/profiles . Kopiujesz folder profiles (lub przenosisz na pulpit jak wolisz) I wtedy jak robisz reinstall to usuń też folder ets 2 przy instalacji znowu ci się wygeneruje. Musisz wejść do gry i wyjść z gry. Wtedy znowu wchodzisz do folderu ets 2 kasujesz folder profiles i wrzucasz ten który skopiowałeś. Daj znać, czy ci to pomogło.

Dzień 24 lutego 2022 r na zawsze wpisze się w kartę XXI wieku. Rosjanie zaatakowali o wiele mniejsze państwo, tylko dlatego, że chcieli należeć do dzisiejszej Europy! Podczas, gdy my klepiemy się po pełnych brzuchach, Ukraińcy wiążą koniec z końcem. Nie maja dostępu do bieżącej wody, prądu, a nawet żywności. Nie pozwólmy na to, aby biedny naród musiał cierpieć, przez ambicje PutinaWykrzyknik

Ty też możesz pomagać. Wystarczy, że za symboliczne 3,59 złotych zakupisz DLC Ukrainian Paint Jobs Dochody w 100% zostaną przekazane fundacji People in Need zaangażowanej na rzecz Wschodu! Nie czekaj! Pomóż im już dzisiaj!

Pomożesz, bo możesz. Masz to w genach Smile

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
17/04/2020 09:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z wyrzucaniem gry do pulpitu ixperiuss 1 254 17/01/2022 11:38 AM
Ostatni post: MATAMET
  Problem z płynnością gry Galaxy 0 272 27/11/2021 09:23 AM
Ostatni post: Galaxy
  ETS2 problem z zapisem gry. Madridista1902 5 5,418 21/02/2021 11:28 AM
Ostatni post: grisza141286
  Problem z wywalaniem gry do pulpitu raf123 0 478 09/01/2021 07:36 PM
Ostatni post: raf123
  Problem z ładowaniem gry Lukasz78 1 416 15/12/2020 10:25 PM
Ostatni post: Lukasz78

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa