Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z odpaleniem gry
Autor Wiadomość
Wojtek! Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Koło
Liczba postów: 84
Dołączył: 31/12/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 25
Podziękowano mu 46 raz(y)
Post: #1
Problem z odpaleniem gry
Witam,
Od dziś mam problem z włączeniem Ets2. Usunąłem wszystkie mody i zrobiłem spójność plików a gra nadal nie chce się odpalić. Przez chwilę się włącza i nagle przestaje działać bez komunikatu. Poniżej przesyłam log:
https://pastebin.com/vCduc3GZ
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16/04/2020 10:24 AM przez Wojtek!.)
15/04/2020 12:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wojtek! Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Koło
Liczba postów: 84
Dołączył: 31/12/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 25
Podziękowano mu 46 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z odpaleniem gry
Ponawiam, może miał ktoś ten sam problem? :E
15/04/2020 06:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Daras94 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Piła
Liczba postów: 567
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 17
Podziękował: 214
Podziękowano mu 428 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z odpaleniem gry
Jeżeli na czystym są takie rzeczy, a widzę że masz betę to jest duże prawdopodobieństwo że to wina tej bety. Spróbuj usunąć jeszcze z moich dokumentów folder cache i wygenerować nowy. Możliwe że się plik uszkodził ale w teorii wtedy powinno wywalać przy ładowaniu.
15/04/2020 08:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wojtek! Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Koło
Liczba postów: 84
Dołączył: 31/12/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 25
Podziękowano mu 46 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z odpaleniem gry
Nie mam bety :E
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16/04/2020 09:49 AM przez Wojtek!.)
16/04/2020 09:48 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 880
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 63
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2463 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z odpaleniem gry
Dla mnie to jest ewidentny pirat.
Jak nie masz bety, skoro ostatnia wersja 'nie beta' to wersja 1.36.xx
Jak więc zrobiłeś spójność plików?

Wybierz na steamie wersje "BRAK-anulowanie udziału we wszystkich beta" i daj log z takiej wersji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16/04/2020 10:10 AM przez RadolSzczecin.)
16/04/2020 10:09 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wojtek! Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Koło
Liczba postów: 84
Dołączył: 31/12/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 25
Podziękowano mu 46 raz(y)
Post: #6
RE: Problem z odpaleniem gry
Wersja nie jest piratem, jest w stu procentach oryginalna.
Zaaktualizowałem log Smile
16/04/2020 10:24 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 880
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 63
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2463 raz(y)
Post: #7
RE: Problem z odpaleniem gry
No i jak? Dalej ci sie nie chce uruchomić?
Na steamie powinna też byc opcja uruchomienia bezpiecznego - 'safe'
Próbuj - mozesz takze ewentualnie spróbować na razie w dx9 odpalić.

Trzeba kombinować, bo nic nie widać ewidentnie co jest przyczyną.
16/04/2020 12:39 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wojtek! Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Koło
Liczba postów: 84
Dołączył: 31/12/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 25
Podziękowano mu 46 raz(y)
Post: #8
RE: Problem z odpaleniem gry
Korzystałem też z uruchomienia bezpiecznego nadal nie pomaga. Może reinstall da radę, lecz mam pytanie czy profil, godziny itd. zresetuje się?
16/04/2020 12:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
superpiotr4 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 49
Dołączył: 02/09/2019
Reputacja: 2
Podziękował: 7
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #9
RE: Problem z odpaleniem gry
(16/04/2020 12:43 PM)Wojtek! napisał(a):  Korzystałem też z uruchomienia bezpiecznego nadal nie pomaga. Może reinstall da radę, lecz mam pytanie czy profil, godziny itd. zresetuje się?

Niestety tak. Musisz najpierw skopiować swój profil z folderu profiles. (Jednak upewnij się, że nie masz włączonej chmury w Steam) Jego lokalizacja to Ten Komputer/Dokumenty/Euro Truck Simulator 2/profiles . Kopiujesz folder profiles (lub przenosisz na pulpit jak wolisz) I wtedy jak robisz reinstall to usuń też folder ets 2 przy instalacji znowu ci się wygeneruje. Musisz wejść do gry i wyjść z gry. Wtedy znowu wchodzisz do folderu ets 2 kasujesz folder profiles i wrzucasz ten który skopiowałeś. Daj znać, czy ci to pomogło.
17/04/2020 07:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z włączeniem gry. TomekDJ 2 205 05/07/2020 01:22 PM
Ostatni post: Bartek11024
  Problem z crashem gry Benz 8 301 14/06/2020 07:32 PM
Ostatni post: Daras94
  Problem z wyrzucaniem gry. Boro321 0 153 13/06/2020 10:29 AM
Ostatni post: Boro321
Music ETS 2 Problem (wywala z gry,gdy chce uruchomić pojazd lub gdy się wczytuje po Jazda) superpiotr4 48 2,353 14/05/2020 05:19 AM
Ostatni post: superpiotr4
  Problem z nagłym wyłączaniem się gry Pivek 11 672 26/04/2020 10:00 AM
Ostatni post: BLACKVARRIOR

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości