Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 1 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
beta 1.37
Autor Wiadomość
Guuciek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 20
Dołączył: 15/04/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 5
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
beta 1.37
Witam
Mam problem chciałem wrócić z open bety 1.37 do zwykłego 1.36 po wczytaniu zapisu wyskakuje błąd niekompatybilny zapis gry a nie chciałbym stracić tego zapisu a w openbecie miałem kupioną cysternę z 1.37 i czy może być w tym problem?
15/04/2020 05:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Daras94 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Piła
Liczba postów: 574
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 17
Podziękował: 217
Podziękowano mu 429 raz(y)
Post: #2
RE: beta 1.37
Wchodzisz na steam wybierasz Euro Truck Simulator 2---->Właściwości---->Beta ....i z tej listy wybierasz wersje gry Smile
15/04/2020 05:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Guuciek
Guuciek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 20
Dołączył: 15/04/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 5
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: beta 1.37
(15/04/2020 05:43 PM)Daras94 napisał(a):  Wchodzisz na steam wybierasz Euro Truck Simulator 2---->Właściwości---->Beta ....i z tej listy wybierasz wersje gry Smile

no tak zrobiłem dałem brak i włączyłem grę podczas wczytywania zapisu wyskoczył bład niekompatybilny zapis gry i czy może być to spowodowane? miałem w tym zapisie naczepę z 1.37 i po powrocie do 1.36 wystapił ten bład jak sprzedam ją na open becie i wrócę do 1.36 powinno być okej?
15/04/2020 05:55 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Daras94 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Piła
Liczba postów: 574
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 17
Podziękował: 217
Podziękowano mu 429 raz(y)
Post: #4
RE: beta 1.37
to tą naczepe odstaw....bo jak masz 1.36 a naczepa na 1.37 to ta naczepa koliduje Smile
15/04/2020 06:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Guuciek
Guuciek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 20
Dołączył: 15/04/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 5
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: beta 1.37
(15/04/2020 06:00 PM)Daras94 napisał(a):  to tą naczepe odstaw....bo jak masz 1.36 a naczepa na 1.37 to ta naczepa koliduje Smile

ok spróbuje dzięki
15/04/2020 06:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Daras94 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Piła
Liczba postów: 574
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 17
Podziękował: 217
Podziękowano mu 429 raz(y)
Post: #6
RE: beta 1.37
Jak coś to napisz czy lata Ets 2 Smile
15/04/2020 06:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Guuciek
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Adamowo pow. Płoński
Liczba postów: 136
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 144
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #7
RE: beta 1.37
Wybierz w właściowościach ----beta---brak aktualizacji też to przerabiałem jakiś czas temu.

http://www.cb-forum.pl/index.php
15/04/2020 06:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Guuciek
Guuciek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 20
Dołączył: 15/04/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 5
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #8
RE: beta 1.37
(15/04/2020 06:10 PM)Zielony napisał(a):  Wybierz w właściowościach ----beta---brak aktualizacji też to przerabiałem jakiś czas temu.

to samo na public beta 1.37 jest okej a jak dam brak anulowanie udziału we wszytkich betach to podczas wczytywania zapisu wyrzuca błąd a sprzedałem cysterne
15/04/2020 09:55 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Guuciek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 20
Dołączył: 15/04/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 5
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #9
RE: beta 1.37
(15/04/2020 06:07 PM)Daras94 napisał(a):  Jak coś to napisz czy lata Ets 2 Smile

to samo na public beta 1.37 jest okej a jak dam brak anulowanie udziału we wszytkich betach to podczas wczytywania zapisu wyrzuca błąd a sprzedałem cysterne
15/04/2020 09:57 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
iwan4672 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Przemków k. Głogowa
Liczba postów: 97
Dołączył: 08/06/2012
Reputacja: 4
Podziękował: 122
Podziękowano mu 70 raz(y)
Post: #10
RE: beta 1.37
Wejdź w C:\Users\Nazwa_Usera\Documents\Euro Truck Simulator 2
Są tam kopie zapasowe profili w postaci *.bak
Wybierz najwyższą wersję zapisu.
W twoim wypadku będzie to:
profiles(1.37.x.xs).bak
Przekopiuj z tego folderu wszystkie foldery profili, do folderu profiles. Ale najpierw usuń z tego folderu wszystkie najnowsze foldery profili.
Gra ruszy na 1.36.x.x

Image
16/04/2020 06:39 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Guuciek
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości