Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
licencja
Autor Wiadomość
wojtek199723 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 15
Dołączył: 20/03/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #1
licencja
witam problem z licencją po skopiowaniu klucza do Zmodeler wyskakuje komunikat filed nie wiem co się dzieje wszystko zrobione dobrze
16/04/2020 01:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Galaxy Offline
VIP
****
Trucker

Skąd: Dębica - Podkarpacie
Liczba postów: 609
Dołączył: 28/10/2017
Reputacja: 24
Podziękował: 378
Podziękowano mu 771 raz(y)
Post: #2
RE: licencja
Każdy ciągle ma jeden i ten sam problem niestety.. :/ Pod kluczem na stronie masz przycisk Validate, wygeneruj sobie klucz validate i wklej go do zmoda, a potem jeszcze raz spróbuj wkleić klucz. Musisz tak robić, w końcu zadziała.

16/04/2020 02:17 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: wojtek199723
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmodeler 3 licencja Drzymek 6 986 11/08/2018 08:28 AM
Ostatni post: Drzymek
  problem z licencją Drzymek 0 392 18/07/2018 08:40 AM
Ostatni post: Drzymek
  Licencja Zmodeler 3 Rafik12 10 4,261 26/08/2014 10:15 PM
Ostatni post: Rafik12

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości