Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR
Autor Wiadomość
zgk1 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 18/04/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR
Witam wszystkich. Kilka dni temu wróciłem po dłuuugich latach nieobecności w tej grze(pozdrowienia dla wszystkich starych wyjadaczy z oficjalnego, już od dawna zamkniętego forum Wink i wszystko działało normalnie. Gra odpalała się bez problemów. Dziś w końcu kupiłem szybki download od chłopaków z PR i zainstalowałem obydwie mapki, zaznaczyłem je w edycji modów i tyle... Gra się włączyła lecz nie było ładunków. Utworzyłem nowy profil i wywaliło do pulpitu. Do tej pory nie udalo mi się włączyć gry mimo reinstallu...

https://pastebin.com/AQn1ryWm

Wersja gry 1.35. Wersja mapy od PR to 2.42 a od chłopaków z PR 2.4 więc wszystko dobrane pod moją wersję gry. Aktualne logi na czystej grze, dopiero zainstalowanej. Wszystkim kolegom i obrońcom pirackiej wersji gry podziękuje - niestety ale nie mogę znaleźć po latach passów do steam, pozdro Wink
18/04/2020 07:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Old Ted Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 1,725
Dołączył: 09/05/2012
Reputacja: 52
Podziękował: 1710
Podziękowano mu 1833 raz(y)
Post: #2
RE: Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR
Z logu wynika, że masz pirata więc dlatego masz problem.
19/04/2020 07:25 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: zgk1
Marmac Offline
✮Prezes✮
***
ViP

Skąd: Inowrocław
Liczba postów: 273
Dołączył: 19/03/2016
Reputacja: 5
Podziękował: 304
Podziękowano mu 316 raz(y)
Post: #3
RE: Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR
Zakup oryginalną wersje gry.

Image

19/04/2020 08:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: zgk1
zgk1 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 18/04/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR
Tak podejrzewałem. Czyli muszę szukać dalej passów do steama. W ostateczności kupno drugiej wersji... Najgorsze jest to, że tam już było kilka DLC kupionych, ehh. Dzięki Panowie, pozdrówki Wink
19/04/2020 12:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Marmac Offline
✮Prezes✮
***
ViP

Skąd: Inowrocław
Liczba postów: 273
Dołączył: 19/03/2016
Reputacja: 5
Podziękował: 304
Podziękowano mu 316 raz(y)
Post: #5
RE: Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR
Możesz napisać do Steama, jeżeli masz kod np. to wysyłasz im

Image

19/04/2020 01:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Mercedes Actros - wywala do pulpitu Bozo 7 301 13/07/2020 08:55 PM
Ostatni post: Drax.
  Zawiesza i wywala do pulpitu masiun1986 5 365 13/07/2020 07:56 PM
Ostatni post: superpiotr4
Information Wywala do pulpitu 1.36 TheMantaGames 5 822 05/12/2019 05:57 PM
Ostatni post: Ajgol3
  ETS 2 wywala do pulpitu mirko2275 15 1,671 21/10/2019 04:29 PM
Ostatni post: Ajgol3
  Scania RJL wywala do pulpitu Karol3000 3 482 20/07/2019 09:27 AM
Ostatni post: Kacperovski

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości