Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR
Autor Wiadomość
zgk1 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 18/04/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR
Witam wszystkich. Kilka dni temu wróciłem po dłuuugich latach nieobecności w tej grze(pozdrowienia dla wszystkich starych wyjadaczy z oficjalnego, już od dawna zamkniętego forum Wink i wszystko działało normalnie. Gra odpalała się bez problemów. Dziś w końcu kupiłem szybki download od chłopaków z PR i zainstalowałem obydwie mapki, zaznaczyłem je w edycji modów i tyle... Gra się włączyła lecz nie było ładunków. Utworzyłem nowy profil i wywaliło do pulpitu. Do tej pory nie udalo mi się włączyć gry mimo reinstallu...

https://pastebin.com/AQn1ryWm

Wersja gry 1.35. Wersja mapy od PR to 2.42 a od chłopaków z PR 2.4 więc wszystko dobrane pod moją wersję gry. Aktualne logi na czystej grze, dopiero zainstalowanej. Wszystkim kolegom i obrońcom pirackiej wersji gry podziękuje - niestety ale nie mogę znaleźć po latach passów do steam, pozdro Wink
18/04/2020 09:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Old Ted Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 3,414
Dołączył: 09/05/2012
Reputacja: 71
Podziękował: 4128
Podziękowano mu 3701 raz(y)
Post: #2
RE: Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR
Z logu wynika, że masz pirata więc dlatego masz problem.
19/04/2020 09:25 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: zgk1
Marmac Offline
✮ Siehehema ✮
***
ViP

Skąd: Inowrocław
Liczba postów: 264
Dołączył: 19/03/2016
Reputacja: 8
Podziękował: 351
Podziękowano mu 344 raz(y)
Post: #3
RE: Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR
Zakup oryginalną wersje gry.

Image

19/04/2020 10:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: zgk1
zgk1 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 18/04/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR
Tak podejrzewałem. Czyli muszę szukać dalej passów do steama. W ostateczności kupno drugiej wersji... Najgorsze jest to, że tam już było kilka DLC kupionych, ehh. Dzięki Panowie, pozdrówki Wink
19/04/2020 02:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Marmac Offline
✮ Siehehema ✮
***
ViP

Skąd: Inowrocław
Liczba postów: 264
Dołączył: 19/03/2016
Reputacja: 8
Podziękował: 351
Podziękowano mu 344 raz(y)
Post: #5
RE: Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR
Możesz napisać do Steama, jeżeli masz kod np. to wysyłasz im

Image

19/04/2020 03:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Grę wywala do pulpitu Michkopol 4 102 24/07/2022 12:14 PM
Ostatni post: Michkopol
  Wywala do pulpitu podczas jazdy masiun1986 1 373 04/02/2022 01:37 AM
Ostatni post: superpiotr4
  wywala do pulpitu xxtrokerxx 0 268 09/01/2022 07:37 AM
Ostatni post: xxtrokerxx
  Wywala grę do pulpitu Taliu 2 313 28/12/2021 12:20 PM
Ostatni post: Taliu
  ETS 2 wywala do pulpitu mirko2275 17 8,687 19/10/2021 04:30 PM
Ostatni post: superpiotr4

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa