Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podświetlany DDS
Autor Wiadomość
AliPolaco Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: KTA
Liczba postów: 35
Dołączył: 11/11/2019
Reputacja: 1
Podziękował: 36
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #1
Podświetlany DDS
Ktoś wie dlaczego dds świeci się cały czas? Mam końcówkę dif.lum. W aucie działa przy włączeniu świateł normalnie a tu niestety cały czas świeci.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
28/04/2020 03:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Perkins Online
eluwa
****
Trucker

Skąd: Osieck [WOT]
Liczba postów: 1,525
Dołączył: 31/03/2013
Reputacja: 50
Podziękował: 997
Podziękowano mu 1423 raz(y)
Post: #2
RE: Podświetlany DDS
Dif.lum jak dobrze pamiętam od któregoś z starych patchy nie działa niestety :/

,,A wieczorem - na bazę, jak do cichego portu - Wpłyniemy razem..."

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
28/04/2020 04:33 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
AliPolaco Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: KTA
Liczba postów: 35
Dołączył: 11/11/2019
Reputacja: 1
Podziękował: 36
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #3
RE: Podświetlany DDS
Jest jakiś nowy sposób żeby zrobić podświetlany DDS?
28/04/2020 04:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PiotrNMR Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 107
Dołączył: 29/08/2014
Reputacja: 2
Podziękował: 81
Podziękowano mu 192 raz(y)
Post: #4
RE: Podświetlany DDS
Jeśli dds ciągle świeci to jest w złym drzewku wrzucony, powinien być w Light night. Wtedy będzie działał tylko gdy zapalisz lampy.
28/04/2020 06:27 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Iśmik Offline
król
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 573
Dołączył: 18/11/2013
Reputacja: 11
Podziękował: 307
Podziękowano mu 595 raz(y)
Post: #5
RE: Podświetlany DDS
(28/04/2020 06:27 PM)PiotrNMR napisał(a):  Jeśli dds ciągle świeci to jest w złym drzewku wrzucony, powinien być w Light night. Wtedy będzie działał tylko gdy zapalisz lampy.

Tylko, że to ETS2. Tam jeśli to nie jest jako pinezka to będzie ciągle świeciło.
28/04/2020 07:56 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Perkins
PiotrNMR Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 107
Dołączył: 29/08/2014
Reputacja: 2
Podziękował: 81
Podziękowano mu 192 raz(y)
Post: #6
RE: Podświetlany DDS
(28/04/2020 07:56 PM)Iśmik napisał(a):  
(28/04/2020 06:27 PM)PiotrNMR napisał(a):  Jeśli dds ciągle świeci to jest w złym drzewku wrzucony, powinien być w Light night. Wtedy będzie działał tylko gdy zapalisz lampy.

Tylko, że to ETS2. Tam jeśli to nie jest jako pinezka to będzie ciągle świeciło.

Aaaaa okej nie wiedziałem że to est2 Tongue
28/04/2020 08:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
AliPolaco Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: KTA
Liczba postów: 35
Dołączył: 11/11/2019
Reputacja: 1
Podziękował: 36
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #7
RE: Podświetlany DDS
(28/04/2020 07:56 PM)Iśmik napisał(a):  
(28/04/2020 06:27 PM)PiotrNMR napisał(a):  Jeśli dds ciągle świeci to jest w złym drzewku wrzucony, powinien być w Light night. Wtedy będzie działał tylko gdy zapalisz lampy.

Tylko, że to ETS2. Tam jeśli to nie jest jako pinezka to będzie ciągle świeciło.

Mógłbyś cos więcej napisać opisać jak to zrobić żeby świeciło tylko przy włączonych światłach?
29/04/2020 08:43 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmiana DDS AliPolaco 4 323 28/04/2020 06:28 PM
Ostatni post: PiotrNMR
  Piksele w DDS'ie Bebeszek 8 2,435 04/08/2014 03:41 PM
Ostatni post: limowski

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości