Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiana DDS
Autor Wiadomość
AliPolaco Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: KTA
Liczba postów: 35
Dołączył: 11/11/2019
Reputacja: 1
Podziękował: 36
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #1
Zmiana DDS
Jak przypisać inny DDS do danej części? Trzeba zawsze na nowo mapować?
28/04/2020 03:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Perkins Offline
eluwa
****
Trucker

Skąd: Osieck [WOT]
Liczba postów: 1,530
Dołączył: 31/03/2013
Reputacja: 50
Podziękował: 1004
Podziękowano mu 1426 raz(y)
Post: #2
RE: Zmiana DDS
Raz mappujesz i nakładasz na część. Potem tylko aby sprawdzić czy mat i tobj jest ok i nie powinno być coś inaczej.

,,A wieczorem - na bazę, jak do cichego portu - Wpłyniemy razem..."

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
28/04/2020 04:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: AliPolaco
AliPolaco Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: KTA
Liczba postów: 35
Dołączył: 11/11/2019
Reputacja: 1
Podziękował: 36
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #3
RE: Zmiana DDS
Czyli w Zmod3 nie ma czegoś takiego jak było w Zmod2 że można było zmienić klikając prawym przyciskiem myszy czy w drzewku już nie pamiętam jak to dokładnie było?
28/04/2020 04:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Perkins Offline
eluwa
****
Trucker

Skąd: Osieck [WOT]
Liczba postów: 1,530
Dołączył: 31/03/2013
Reputacja: 50
Podziękował: 1004
Podziękowano mu 1426 raz(y)
Post: #4
RE: Zmiana DDS
Z tego co sam patrzyłem to raczej nie ma

,,A wieczorem - na bazę, jak do cichego portu - Wpłyniemy razem..."

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
28/04/2020 04:27 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PiotrNMR Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 110
Dołączył: 29/08/2014
Reputacja: 2
Podziękował: 81
Podziękowano mu 195 raz(y)
Post: #5
RE: Zmiana DDS
Możesz przypisać inny dds do części ale tylko na przykład z innym kolorem, jeśli chcesz na części mieć inną teksturę np pościeli to już musisz mapować.
28/04/2020 06:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Podświetlany DDS AliPolaco 6 550 29/04/2020 08:43 AM
Ostatni post: AliPolaco
  Piksele w DDS'ie Bebeszek 8 2,440 04/08/2014 03:41 PM
Ostatni post: limowski

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości