Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mod na przewóz ludzi
Autor Wiadomość
agula94 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 35
Dołączył: 11/05/2020
Reputacja: 1
Podziękował: 2
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #1
Mod na przewóz ludzi
Czy istnieje jakiś mod na przewóz ludzi gdzie zadziała z Promods, PR, Rusmap i SR?
12/05/2020 06:01 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jakub92 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Poznań
Liczba postów: 20
Dołączył: 07/05/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #2
RE: Mod na przewóz ludzi
Wątpię, ale chętnie bym się z Tobą zabrał na wspólną trasę Big Grin
12/05/2020 07:30 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
danio123 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 205
Dołączył: 26/06/2015
Reputacja: 3
Podziękował: 4
Podziękowano mu 35 raz(y)
Post: #3
RE: Mod na przewóz ludzi
Jest taka możliwość, jedną z opcji jest dołożenie EAA MAP z opcją pasażerską. Jeden z modów do niej umożliwia przewóz ludzi po Europie.
Na 1.36 na pewno działało, na 1.37 jeszcze nie próbowałem.
12/05/2020 07:16 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dorpolowy Offline
Szpedycyjny hahmyt
****
Trucker

Skąd: Kłobuck [SKL] // Brecey FR
Liczba postów: 328
Dołączył: 26/09/2016
Reputacja: 21
Podziękował: 313
Podziękowano mu 463 raz(y)
Post: #4
RE: Mod na przewóz ludzi
(12/05/2020 07:30 AM)jakub92 napisał(a):  Wątpię, ale chętnie bym się z Tobą zabrał na wspólną trasę Big Grin

Stuleja alert :E

12/05/2020 08:12 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Ealfdus , Karpiu94
jay_8421 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 35
Dołączył: 20/08/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 0
Podziękowano mu 6 raz(y)
Post: #5
RE: Mod na przewóz ludzi
(12/05/2020 06:01 AM)agula94 napisał(a):  Czy istnieje jakiś mod na przewóz ludzi gdzie zadziała z Promods, PR, Rusmap i SR?

Ja mam takiego moda działa na w/w mapach i nie tylko na ETS2 1.38.
Działa w 98 % bezbłędnie. Czasami "naczepa" jest zawieszona nad ziemią, ale i na to jest sposób (kamera 0+F9) trzeba "wylądować w pobliżu zlecenia i sam się doczepi (trzeba tylko wyłaczyc na ten czss zaawansowane naczepy) Rozładunek też tylko automatyczny.
Pozdrawiam i szerokości.

ETS2 v1.38.x.xs + DLC (6+)

Profil 1 PM / PM.ME 2.50, RM, SR, GS, RE2.7, YKS, Paris Rebilding, Swedish Isl, i wiele innych

ATS +DLC + Mexic + CanaDream + C2C
23/09/2020 09:43 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości