Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[oddzielony] RusMap 2.1
Autor Wiadomość
jakub92 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Poznań
Liczba postów: 20
Dołączył: 07/05/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
[oddzielony] RusMap 2.1
Mam jeszcze pytanko, na wersji 1.36 zainstalowalem promods 2.43 i "rozjechała" mi się mapa świata Big Grin Czy jest na to jakiś sposób?
12/05/2020 12:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patryk1827 Offline
Patryk
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 412
Dołączył: 14/04/2020
Reputacja: 19
Podziękował: 239
Podziękowano mu 348 raz(y)
Post: #2
RE: RusMap 2.1
(12/05/2020 12:35 PM)jakub92 napisał(a):  Mam jeszcze pytanko, na wersji 1.36 zainstalowalem promods 2.43 i "rozjechała" mi się mapa świata Big Grin Czy jest na to jakiś sposób?

Tak. Sciągnij sobie mod zwany ETS2_LAMB_UNIV_EURASIA_SAT_BG_MAP.
Masz tu link: https://sharemods.com/wfwjfy9vjxip/ets2_...ap.7z.html

PS. Pamiętaj żeby mod ulokować nad wszystkimi mapami.

Sic Parvis Magna
(Wielkość od skromnych początków)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/05/2020 12:43 PM przez patryk1827.)
12/05/2020 12:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jakub92 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Poznań
Liczba postów: 20
Dołączył: 07/05/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: RusMap 2.1
Zainstalowałem Promods 2.43 i automatycznie zmieniła mi się mapa Polski, mimo że nie mam dodatku Polish rebuilding.. Na drodze niedaleko Ostrowii Mazowieckiej nagle ciężarówka zapada się pod ziemie i wywala grę do pulpitu. Skąd może być ten problem?
12/05/2020 05:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patryk1827 Offline
Patryk
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 412
Dołączył: 14/04/2020
Reputacja: 19
Podziękował: 239
Podziękowano mu 348 raz(y)
Post: #4
RE: RusMap 2.1
(12/05/2020 05:03 PM)jakub92 napisał(a):  Zainstalowałem Promods 2.43 i automatycznie zmieniła mi się mapa Polski, mimo że nie mam dodatku Polish rebuilding.. Na drodze niedaleko Ostrowii Mazowieckiej nagle ciężarówka zapada się pod ziemie i wywala grę do pulpitu. Skąd może być ten problem?

Musisz pokazać kolejność modyfikacji map (oraz doinformować się czy zgrają się między sobą) oraz sprawdzić na gamelogu czy nie masz jakiś stary mod który może sprawiać to wywalenie do pulpitu.

Sic Parvis Magna
(Wielkość od skromnych początków)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/05/2020 07:54 PM przez patryk1827.)
12/05/2020 07:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jakub92 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Poznań
Liczba postów: 20
Dołączył: 07/05/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: RusMap 2.1
Mam zdjęcia kolejności modyfikacji, ale nie wiem, jak je tutaj umieścić.


(12/05/2020 07:53 PM)patryk1827 napisał(a):  
(12/05/2020 05:03 PM)jakub92 napisał(a):  Zainstalowałem Promods 2.43 i automatycznie zmieniła mi się mapa Polski, mimo że nie mam dodatku Polish rebuilding.. Na drodze niedaleko Ostrowii Mazowieckiej nagle ciężarówka zapada się pod ziemie i wywala grę do pulpitu. Skąd może być ten problem?

Musisz pokazać kolejność modyfikacji map (oraz doinformować się czy zgrają się między sobą) oraz sprawdzić na gamelogu czy nie masz jakiś stary mod który może sprawiać to wywalenie do pulpitu.
13/05/2020 05:27 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości