Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wywala grę
Autor Wiadomość
Altair Offline
Assassins Master
****
Trucker

Skąd: Bełchatów
Liczba postów: 247
Dołączył: 06/08/2014
Reputacja: 4
Podziękował: 39
Podziękowano mu 95 raz(y)
Post: #1
Wywala grę
Zmieniłam wersję gry na 1.36 na steam na starym profilu co jakiś czas wywalało i postanowiłam stworzyć nowy i też po jakimś czasie wywaliło do pulpitu. Poniżej wklejam game.log
Oczywiście bez modów na nowym
https://pastebin.com/cnL26xET

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17/05/2020 06:40 PM przez Altair.)
17/05/2020 06:39 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patryk1827 Offline
Patryk
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 412
Dołączył: 14/04/2020
Reputacja: 19
Podziękował: 239
Podziękowano mu 348 raz(y)
Post: #2
RE: Wywala grę
Wydaje mi się że może być problem z directx 11. Jaką wersję teraz posiadasz?

Sic Parvis Magna
(Wielkość od skromnych początków)
17/05/2020 08:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Altair Offline
Assassins Master
****
Trucker

Skąd: Bełchatów
Liczba postów: 247
Dołączył: 06/08/2014
Reputacja: 4
Podziękował: 39
Podziękowano mu 95 raz(y)
Post: #3
RE: Wywala grę
Mam directx 12 teraz

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
18/05/2020 07:15 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukitrucker1 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 06/07/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Wywala grę
Mam to samo. Tez po paru minutach grania wyrzuca mnie z gry
18/05/2020 07:44 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,356
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 107
Podziękował: 2798
Podziękowano mu 1217 raz(y)
Post: #5
RE: Wywala grę
Jaka specyfikacja komputera? Bo może być coś z tym związane.
18/05/2020 09:15 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patryk1827 Offline
Patryk
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 412
Dołączył: 14/04/2020
Reputacja: 19
Podziękował: 239
Podziękowano mu 348 raz(y)
Post: #6
RE: Wywala grę
W twoim przypadku powróciłbym do dawnej wersji directx 11 ponieważ SCS już ogarnął bugi które były z nim związane.

Sic Parvis Magna
(Wielkość od skromnych początków)
18/05/2020 10:09 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Altair Offline
Assassins Master
****
Trucker

Skąd: Bełchatów
Liczba postów: 247
Dołączył: 06/08/2014
Reputacja: 4
Podziękował: 39
Podziękowano mu 95 raz(y)
Post: #7
RE: Wywala grę
Na laptopie nie miałam z ETS 2 problemów, teraz po wymianie dysku się wyłącza

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
18/05/2020 01:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,356
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 107
Podziękował: 2798
Podziękowano mu 1217 raz(y)
Post: #8
RE: Wywala grę
Sprawdź spójność plików gry. Jeżeli to nie pomoże możesz spróbować zainstalować grę od nowa, ale zostaw sobie potrzebne pliki np. profilu.
18/05/2020 02:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Altair Offline
Assassins Master
****
Trucker

Skąd: Bełchatów
Liczba postów: 247
Dołączył: 06/08/2014
Reputacja: 4
Podziękował: 39
Podziękowano mu 95 raz(y)
Post: #9
RE: Wywala grę
Już to zrobiłam

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
18/05/2020 02:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 880
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 63
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2464 raz(y)
Post: #10
RE: Wywala grę
Musisz zaktualizować stery do grafiki
https://www.nvidia.com/en-us/drivers/results/155645/

To są aktualne sterowniki do tego modelu w laptopie.

EDIT:
Sorry pomyłka - jeśli te wyżej nie zadziałają, to tutaj masz najnowsze:
https://www.nvidia.com/en-us/drivers/results/159563/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18/05/2020 02:36 PM przez RadolSzczecin.)
18/05/2020 02:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wywala gre podczas wejścia do menu/mapy Rzaluzja 1 178 10/04/2020 08:29 PM
Ostatni post: Daras94
  Wywala grę dominik11729 1 263 02/01/2020 05:01 PM
Ostatni post: MATAMET
  Wywala grę po patchu 1.35 Kaczy_7 0 267 29/09/2019 08:49 AM
Ostatni post: Kaczy_7
  Wywala grę Niktoś 0 249 27/09/2019 05:47 AM
Ostatni post: Niktoś
  wywala grę do pulpitu dominik11729 7 1,010 17/06/2019 06:19 PM
Ostatni post: dominik11729

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości