Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przejście na nowy komputer z ETS2
Autor Wiadomość
Krashang Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 186
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 16
Podziękowano mu 28 raz(y)
Post: #1
Przejście na nowy komputer z ETS2
Witam, przymierzam się do zmiany komputera i chciałbym na nim kontynuować swoją przygodę z ETS2 od tego samego punku. Czy da się jakoś przenieść mody, profile i zapisane ustawienia? Jeśli tak to jak?
Pozdrawiam
23/05/2020 07:12 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,115
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 69
Podziękował: 2445
Podziękowano mu 1079 raz(y)
Post: #2
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
Skopiuj sobie z folderu Moje Dokumenty folder Euro Truck Simulator 2 na nowy komp też do folderu Moje dokumenty i powinno działać

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
23/05/2020 07:43 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 186
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 16
Podziękowano mu 28 raz(y)
Post: #3
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
Okej, a mody? Czy sama kolejność ich w menedżerze też się przeniesie czy będę musiał je od nowa sobie dodawać?
23/05/2020 08:05 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
TruckerArus Offline
Persona Non Grata !
****
Trucker

Skąd: Ordynacja Zamojska !
Liczba postów: 2,489
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 363
Podziękował: 323
Podziękowano mu 2596 raz(y)
Post: #4
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
Pozostaje taka sama, najlepiej przepisz sobie ścieżkę na inny dysk Big Grin

Śpiewamy tak, hej HWK. To jest ta wiara która wiecznie trwa! HETMAN ZAMOŚĆ, to jest ten klub, za którym zawsze pójdę w mur!
Ole ole, ole ole, Hetmanie Zamość kocham cię, Ole ole, ole ole, Hetmanie Zamość kocham cię!

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
23/05/2020 08:40 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 186
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 16
Podziękowano mu 28 raz(y)
Post: #5
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
A da się np zrobić nowy profil ale jakoś wgrać do niego poprzednie ustawienia z opcji, tzn przypisanie klawiszy, czułość kierownicy, martwa strefa itd?
23/05/2020 01:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mateusz. Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 193
Dołączył: 11/07/2013
Reputacja: 7
Podziękował: 454
Podziękowano mu 288 raz(y)
Post: #6
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
Jeżeli skopiujesz cały folder Euro truck simulator 2 z moich dokumentów to wszystko, totalnie wszystko wszystko będzie tak samo jak na starym kompie

"Nothing to lose, night stream."
DAF GARAGE, zapraszam: http://etrucks.pl/thread-47770-post-3472...#pid347205
Image
23/05/2020 01:34 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 186
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 16
Podziękowano mu 28 raz(y)
Post: #7
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
To znaczy akurat mi powiedzieliście za co dziękuję, ale chodzi mi teraz o zrobienie takiego triku - założyć nowy profil, nową grę, a potem dograć stary config z innego save. Przypisanie przycisków to akurat nie jest problem, ale chodzi mi w zasadzie tylko o te ustawienia które podałem więc force feedback, martwa strefa i cała reszta
23/05/2020 03:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 186
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 16
Podziękowano mu 28 raz(y)
Post: #8
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
No dobra, to już nieważne, najwyżej sobie po prostu zapiszę setting i go powtórzę przy robieniu nowego profilu albo zgram stary, ale mam za to jeszcze jedno pytanie, modderskie - jaki polecacie mod na polepszenie grafiki? Realistic Graphics czy Next-Gen Graphics?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24/05/2020 05:30 PM przez Krashang.)
24/05/2020 05:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Online
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 2,484
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 64
Podziękował: 1954
Podziękowano mu 3552 raz(y)
Post: #9
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
Krashang - Realistic Brutal Weather - polecam bo sam stosuję Smile

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
24/05/2020 05:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 186
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 16
Podziękowano mu 28 raz(y)
Post: #10
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
Brutal Weather, z tego co widzę, jest tylko na pogodę więc zastosuję sobie, ale co z polepszeniem innych efektów, rozdzielczości tekstur i wszystkiego innego podwyższającego grafikę ETS2 jak najmocniej?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24/05/2020 05:59 PM przez Krashang.)
24/05/2020 05:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nowy Profil w ETS2 tomber90 2 553 05/03/2019 10:46 AM
Ostatni post: tomber90

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości