Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przejście na nowy komputer z ETS2
Autor Wiadomość
Krashang Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 95
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 6
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #1
Przejście na nowy komputer z ETS2
Witam, przymierzam się do zmiany komputera i chciałbym na nim kontynuować swoją przygodę z ETS2 od tego samego punku. Czy da się jakoś przenieść mody, profile i zapisane ustawienia? Jeśli tak to jak?
Pozdrawiam
23/05/2020 07:12 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,108
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 64
Podziękował: 2396
Podziękowano mu 1067 raz(y)
Post: #2
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
Skopiuj sobie z folderu Moje Dokumenty folder Euro Truck Simulator 2 na nowy komp też do folderu Moje dokumenty i powinno działać

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
23/05/2020 07:43 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 95
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 6
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #3
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
Okej, a mody? Czy sama kolejność ich w menedżerze też się przeniesie czy będę musiał je od nowa sobie dodawać?
23/05/2020 08:05 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
TruckerArus Offline
Persona Non Grata !
****
Trucker

Skąd: Ordynacja Zamojska !
Liczba postów: 2,410
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 355
Podziękował: 322
Podziękowano mu 2523 raz(y)
Post: #4
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
Pozostaje taka sama, najlepiej przepisz sobie ścieżkę na inny dysk Big Grin

"Hetman Wielki Koronny!" HWK!
23/05/2020 08:40 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 95
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 6
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #5
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
A da się np zrobić nowy profil ale jakoś wgrać do niego poprzednie ustawienia z opcji, tzn przypisanie klawiszy, czułość kierownicy, martwa strefa itd?
23/05/2020 01:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mateusz. Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 181
Dołączył: 11/07/2013
Reputacja: 7
Podziękował: 445
Podziękowano mu 284 raz(y)
Post: #6
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
Jeżeli skopiujesz cały folder Euro truck simulator 2 z moich dokumentów to wszystko, totalnie wszystko wszystko będzie tak samo jak na starym kompie

"Nothing to lose, night stream."
DAF GARAGE, zapraszam: http://etrucks.pl/thread-47770-post-3472...#pid347205
Image
23/05/2020 01:34 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 95
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 6
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #7
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
To znaczy akurat mi powiedzieliście za co dziękuję, ale chodzi mi teraz o zrobienie takiego triku - założyć nowy profil, nową grę, a potem dograć stary config z innego save. Przypisanie przycisków to akurat nie jest problem, ale chodzi mi w zasadzie tylko o te ustawienia które podałem więc force feedback, martwa strefa i cała reszta
23/05/2020 03:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 95
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 6
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #8
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
No dobra, to już nieważne, najwyżej sobie po prostu zapiszę setting i go powtórzę przy robieniu nowego profilu albo zgram stary, ale mam za to jeszcze jedno pytanie, modderskie - jaki polecacie mod na polepszenie grafiki? Realistic Graphics czy Next-Gen Graphics?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24/05/2020 05:30 PM przez Krashang.)
24/05/2020 05:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 2,147
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 54
Podziękował: 1528
Podziękowano mu 3070 raz(y)
Post: #9
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
Krashang - Realistic Brutal Weather - polecam bo sam stosuję Smile

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
24/05/2020 05:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 95
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 6
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #10
RE: Przejście na nowy komputer z ETS2
Brutal Weather, z tego co widzę, jest tylko na pogodę więc zastosuję sobie, ale co z polepszeniem innych efektów, rozdzielczości tekstur i wszystkiego innego podwyższającego grafikę ETS2 jak najmocniej?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24/05/2020 05:59 PM przez Krashang.)
24/05/2020 05:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nowy Profil w ETS2 tomber90 2 422 05/03/2019 10:46 AM
Ostatni post: tomber90

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości